Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NIEUW! Eskadron Classic Sports Zomer 2022 collectie! >

NIEUW! Eskadron Classic Sports Zomer 2022 collectie! >

Puur Natuur Os / Bot Paard/Pony/Hond/Kat 100ml

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 850.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Puur Natuur Bot 100ml.
Voor soepele beweging. Geeft ondersteuning. Goed voor de gewrichten.
Ook voor jonge/slungelige dieren in de groei, met als voorbeeld (middel)grote honden.
Bij honden die in de groei zijn heeft Puur Natuur Bot een positieve invloed op de beenderen en gewrichten.
Samenstelling
Verdunde extracten van Den (Pinus), Echte tijm (Thymus vulgaris), Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Heermoes (Equisetum arvense), Maretak (Viscum album) en Wierookboom (Boswellia serata). Alcohol 20% v/v.
Over de bestanddelen
Den (Pinus) een verdunning uit de knoppen van de bergden, heeft positieve invloed op het gewrichtskraakbeen en de botten. Echte tijm (Thymus vulgaris) geeft verlichting en ontspannend. Gewone smeerwortel (Symphytum officinale) Symphytum officinalis een bereiding uit de smeerwortel voor de botten. Symphytum is het middel voor beenvlies, pees- en gewrichtsweefsel (gewrichtskapsel). Heermoes (Equisetum arvense) ondersteunt het natuurlijk genezingsproces. Maretak (Viscum album) ondersteunt een gezonde bloeddruk. Voor een gezond imuunsysteem.Wierookboom (Boswellia serata) geeft verlichting.
Dosering
- Optimale dosering is 1-2x daags toedienen.
- Indien dit niet mogelijk is volstaat 1x per dag of 1x per 2 dagen. Geef dan de maximale dagdosering.
- Paard: 20-30 druppels.
- Hond: 10-15 druppels.
- Kat: 5-10 druppels.
- 20 druppels is circa 1ml.
Toediening
Voor oraal gebruik. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water.
Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.
Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.
Indien de kat de druppels niet accepteert, kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje. Controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.
Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Bewaaradvies
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.
Puur Natuur Bot kan gecombineerd worden met Puur Natuur Spieropbouw voor sterkere spieren, ter ondersteuning van het beenderstelsel en de gewrichten of Puur Natuur Glucosamine of Puur Natuur Glucosamine compleet als bouwstof voor de gewrichten en pezen. Bij kramp en groeipijnen wordt tevens Puur Natuur Magnesium geadviseerd. Puur Natuur Plus (+) geeft verlichting.
Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Dit product bevat 100ml in een flesje, met druppeldop in een doosje.
Lees vóór gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

15 reviews
  • Werkt super (2)

Sabine uit Milsbeek op 9-6-2022

Ja, ik raad dit product aan

doet wat het moet doen

Druppels doen wat het moet doen, paard reageerd er goed op

  • Werkt super

Tanja uit Soest op 23-9-2020

Ja, ik raad dit product aan

Zo blij mee!

Paard na schiefeloperatie 6 weken na de laatste controle Puur natuurOs/Bot gegeven, Nu, vandaag, na scan blijkt het bot vlies helemaal dicht, Dit mede door dit geweldige supplement!

  • Werkt super

Yvonne uit Roermond op 4-6-2018

Redelijk

Ik kan nog geen resultaat zien, dus de werking is mij onbekend.

Bea op 20-8-2015

Ja, ik raad dit product aan

goed artikel gebruiken wij al jaren

Merel op 16-12-2014

Karin op 13-11-2014

Ja, ik raad dit product aan

Ik merkte na een poos dit aan mijn oude hond gegeven te hebben duidelijke verbetering met lopen