Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NIEUW! Eskadron Classic Sports Zomer 2022 collectie! >

NIEUW! Eskadron Classic Sports Zomer 2022 collectie! >

Puur Natuur Kidney / Nier Hond/Kat 300tab

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 850.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Puur Natuur Nier Hond en Kat 300 Tabletten.
Voor de nieren.
Samenstelling
Een verdund extract van Lespedeza sieboldi en Solidago virga aurea.
Over de bestanddelen
Lespedeza sieboldi wordt in een verdunning ingezet voor de nieren. Echte Guldenroede (Solidago virga aurea) voor een goede nierfunctie. Geeft ondersteuning.

Dosering
- Optimale dosering is 1-2x daags toedienen.
- Indien dit niet mogelijk is volstaat 1x per dag of 1x per 2 dagen. Geef dan de maximale dagdosering.
- Hond >15kg: 2 tabletten.
- Hond - Kat: 1 tablet.
- 1 tablet = 150mg.
Toediening
Voor oraal gebruik. Kan rechtstreeks in de mond, in een stukje brood of in iets lekkers gegeven worden. Voor optimaal resultaat dient dit natuurproduct te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het voeren.
Behandelingsduur
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Bewaaradvies
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen
Gebruik in combinatie met Puur Natuur Omega-3 geconcentreerde vetzuren.
Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Dit product bevat 300 tabletten in een pot.
Lees vóór gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking.


Specificaties

Bekijk meer

Reviews

Anonymous op 20-1-2022

Ja, ik raad dit product aan

Goed

Ze helpen ons hondje zich wat beter te voelen. Ik verschoot wel van hoe klein het potje was, niet zo groot. Ik ben de grote potten gewend van Puur. Maar het is gebruiksvriendelijk en makkelijk op te bergen.

Lucy uit Groningen op 2-10-2021

Ja, ik raad dit product aan

Goede ervaring in plaats van medicatie

Kat jaren lang medicatie gehad waardoor ze ook ging spugen. Op advies getest om daar mee te stoppen en puur kidney te gebruiken. (Oude) kat heeft het hier nog een aantal jaren heel erg goed op gedaan! Geen bijwerkingen van haar medicatie meer. Geen garantie, zal voor elk individu ander zijn maar was voor ons DE uitkomst!

Miranda uit Nieuwleusen op 16-7-2019

Ja, ik raad dit product aan

Super product

word 2x daags gegevens aan onze kat, helpt zeer goed, bij continue geven. Eenmalig een stop week ingezet, toen een terugval. Vanaf dat moment geen stop week meer gehad, maar continue doorgeven. Kat knapt er echt van op!

Diane uit Beverwijk op 2-4-2019

Ja, ik raad dit product aan

Goed alternatief voor medicatie via dierenarts.

Mijn kat heeft beginnend nierfalen en alvleesklierontsteking.ik ben begonnen met reguliere medicatie en dat sloeg aan. Gebruik dit nu als onderhoudsdosering

Nicolette uit Lemelerveld op 8-6-2018

Ja, ik raad dit product aan

Het werkt, het helpt mijn hond

De kleine pilletjes werken voor mijn 10 jaar oude hond die nierproblemen heeft. Even zoeken naar de juiste dosering, maar met 2x daags 4 pillen is zijn misselijkheid nagenoeg over.

Heleen uit Wapenveld op 19-12-2017

Ja, ik raad dit product aan

Aanrader voor katten met nierfalen

Onze Tommy doet het nu al 2 jaar heel goed ondanks nierfalen, dit wijd ik mede aan het gebruik van Puur Nier! Tabletjes zijn gemakkelijk te geven en niet vies.