Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Outlet 70% korting!

Outlet 70% korting!

Puur Natuur Hypersex / Geslachtsdrift Hond/Kat/Konijn 50ml

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen bedenktijd *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Meer dan 700.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Puur Natuur Geslachtsdrift Hond, Kat en Konijn 50ml.
Bij hinderlijke geslachtsdrift van reu, kater en rammelaar. Goed voor de prostaat.
Samenstelling
Extracten van hop (Humulus lupulus), mariadistel (Carduus marianus) en monnikspeper (Agnus castus). Verdund extract van echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.
Over de bestanddelen
Hop (Humulus lupulus) bevat flavonoiden, looistoffen, fenolzuren en oestrogene componenten. Hop werkt als anaphrodisiacum (geslachtsdrift remmend middel). Traditioneel gezien pasten mensen hop toe bij de behandeling van prikkelbaarheid en opgewondenheid.Mariadistel (Carduus marianus) heeft een positieve invloed op de leverfunctie. In de Chinese geneeskunde zijn de geslachtsorganen en de daarbij behorende -heftige- emoties te herleiden tot de leverenergie. Met name bij toegenomen opgewondenheid door de nabijheid van loopse teven, krolse poezen of voedsters.Monnikspeper (Agnus castus) De Nederlandse naam van Vitex agnus castus, monnikspeper, verwijst naar het gebruik van middeleeuwse monniken om op de gedroogde bessen te kauwen om de geslachtsdrift te verminderen en op die manier beter aan hun belofte van celibaat te kunnen voldoen. Ook de Latijnse naam Agnus castus verwijst naar een invloed op het libido, want het is een combinatie van het Latijnse castitas (kuisheid) en het Griekse agnos (rein) en het Latijnse agnus (lam). Monnikspeper bevat antioxidanten en flavonoiden.Echte marjolein (Origanum majorana) een verdunning hiervan is het routinemiddel bij verhoogde geslachtsdrift. Voor een goede prostaatfunctie.
Dosering
- Optimale dosering is 2-3x daags toedienen.
- Indien dit niet mogelijk is volstaat 1x per dag of 1x per 2 dagen. Geef dan de maximale dagdosering.
- Hond: 5-10 druppels.
- Kat: 3-5 druppels.
- Konijn: 3-5 druppels.
- 20 druppels is circa 1ml.
Toediening
Voor oraal gebruik. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water.
Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.
Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.
Indien de kat de druppels niet accepteert, kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje. Controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.
Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn onder andere: druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting, platte ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.
Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Bewaaradvies
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.
Contra-indicaties
Geen bekend.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Dit product bevat 50ml in een flesje, met druppeldop in een doosje.
Lees vóór gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking.

Specificaties

Bekijk ook andere Orgaanondersteuning

Reviews

17 reviews
 • Makkelijk op een boterham of door voer te geven (5)
 • Eet het zo op een boterham op (4)
 • Werkt goed (4)
 • Werkt nog beter dan verwacht (4)
 • Hond vindt het vies (2)

Jouw mening telt

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Natasja uit Hulst op 13-12-2019

Ja, ik raad dit product aan

Nog afwachten

Gebruik het nu 5 dagen en zie nog geen verschil. Weet ook niet hoe lang het duurt voor het aanslaat

Patty uit Rotterdam op 27-6-2019

Ja, ik raad dit product aan

Tevreden

Super tevreden over. Hond reageert er goed op en is veel rustiger

 • Werkt nog beter dan verwacht
 • Makkelijk op een boterham of door voer te geven
 • Eet het zo op een boterham op
 • Werkt goed

A uit Roggel op 23-4-2019

Ja, ik raad dit product aan

gebruiksvriendelijk

ons hondje had nogal last van geslachtsdrift, na een weekje de hypersex te gebruiken werd hij zeker rustiger.

 • Makkelijk op een boterham of door voer te geven
 • Werkt goed
 • Werkt nog beter dan verwacht

Tanja uit Koog aan de zaan op 1-4-2019

Ja, ik raad dit product aan

Werkt echt super!

Onze reu is ongecastreerd en kan bepaalde tijden erg snel opgewonden worden en rijerig…..Met deze druppels gaan net de ergste symptomen weg bij hem..Hij is gewoon volledig reu maar zonder de hele tijd te willen rijen en al te opgewonden gedrag. Echt super blij mee!

 • Werkt goed
 • Hond vindt het vies

Claudia uit Lage zwaluwe op 15-10-2018

Ja, ik raad dit product aan

Helpt, wel vieze smaak

Het heeft mijn hond geholpen om weer een beetje tot rust te komen. Wel goed inpakken in iets lekkers, hij vond het echt vies!

 • Werkt goed
 • Hond vindt het vies

Danielle uit Europoort rotterdam op 10-4-2018

Ja, ik raad dit product aan

Zeker een aanrader

Het "druppelen" word gelijk een stuk minder en zn drift is ook meer getemperd, heel fijn. Hij vind het vreselijk ruiken maar verhul het met zalmolie op brood.

Vraag en Antwoord


Charlot op 5-4-2016:

Ik heb een teefje dat als ze loops is veel rijdt op mijn kleine mopshond, die het daar benauwd van krijgt. Helpt Puur geslachtsdrift ook voor teefjes?

Ik heb het even voor je nagekeken daar dit product vroeger bijzonder gericht op het mannelijke dier was samengesteld. De ingrediënten die er heden ten dagen echter inzetten lijken mij ook bijzonder geschikt voor dames met een hoog libido. Ik zou dit in ieder geval proberen of anders een hormoon regulerende middel zoals de Puur Natuur Brons of Phytonics HormOne.

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.


We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.