Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Agradi's grote voorjaarswinactie met een prijzenpot van 15.000 is van start! Doe mee >

Agradi's grote voorjaarswinactie met een prijzenpot van 15.000 is van start! Doe mee >

Puur Natuur Dolor / Plus + Hond/Kat 50ml

 • Gratis verzending vanaf € 49,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 1.000.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Puur Natuur Plus Hond en Kat 50ml.
Verzachtende invloed, geeft verlichting. Geschikt voor hond en kat.
Om vrijer te bewegen. Goed voor het zenuwstelsel. Goed voor de maag en lever. Voor een goede spijsvertering.
Samenstelling
Extracten van heilzame planten. Chinese ginseng, geelwortel (Curcuma), gember (Zingiber), goudpapaver (Escholzia), hop (Humulus lupulus), lavendel (Lavandula officinalis), Spaanse peper (Capsicum annuum), wierookboom (Boswellia) en zoethout (Liquiritia radix). Alcohol 35% v/v.
Over de bestanddelen
Chinese ginseng Humaan wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ginseng de levenskracht verhoogt. Ginseng verlaagt het cholesterol- en suikergehalte in het bloed. Geelwortel (Curcuma) heeft een positieve invloed op lever en galblaas. Detox. Gember (Zingiber officinalis) voor een goede spijsvertering, goed voor een normale maagfunctie. Voor een goede functie van lever en galblaas. Naast de spijsverterings-bevorderende en maagversterkende werking kunnen gember wortelstokextracten de voedselabsorptie met 200% verhogen. Concreet betekent dit dat dus ook de biologische beschikbaarheid van vitaminen en mineralen toeneemt. Gember fungeert als het ware als drager. Het optimaliseert de absorptie van waardevolle en onmisbare voedingsstoffen. Goudpapaver ( Escholzia of slaapmutsje) Humanestudies laten de werking van goudpapaver zien voor een goede en gezonde (nacht-)rust. Hop (Humulus Lupulus) heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Lavendel (Lavandula officinalis) werkt verkoelend op de maag en darmen en compenseert de verwarmende werking van de gember. Spaanse peper (Capsicum Annuum) Voor een gunstige invloed op de bloedsomloop. Voor een gezonde spijsvertering. Wierookboom (Boswellia) bevordert het natuurlijk afweersysteem. Zoethout (Liquiritia) Voor een gezonde maagfunctie en ondersteuning van het afweersysteem.
Dosering
- Optimale dosering is 1-2x daags toedienen.
- Indien dit niet mogelijk is volstaat 1x per dag of 1x per 2 dagen. Geef dan de maximale dagdosering.
- Hond >25kg: 20 druppels.
- Hond 10-25kg: 10 druppels.
- Hond - Kat: 3 druppels.
- 20 druppels is circa 1ml.
Toediening
Voor oraal gebruik. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water.
Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.
Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.
Indien de kat de druppels niet accepteert, kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje. Controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.
Kijk goed naar de reactie van het dier. Geef de nodige rust, maar zorg ook voor beweging. Bij het bewegen is het verstandig om regelmatig korte stukjes met het dier te gaan wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden, ook zwemmen is erg goed voor de gewrichten indien het water niet te koud is. Abrupt stoppen en draaien, zoals bijvoorbeeld spelen met andere dieren en het gooien van stokken en ballen moet worden voorkomen. Dit vormt een te grote belasting voor de spieren, pezen en gewrichten.
Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Bewaaradvies
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.
Puur Natuur + kan zonder problemen gecombineerd worden met reguliere pijnstillers. Indien het dier deze al gebruikt, combineer dan de eerste tijd beide middelen en bouw zo mogelijk de chemische pijnstillers langzaam af. Kijk goed naar de reactie van het dier. Gebruik, naast een gedoseerde beweging, Puur Natuur Glucosamine, Puur Natuur Glucosamine compleet en/of Puur Natuur Spieropbouw voor ondersteuning van de spieren en gewrichten en Puur Natuur Vitaminen en Mineralen voor de algehele weerstand. In combinatie met geconcentreerde Omega-3 vetzuren (Puur Natuur) voor soepele celmembranen, zodat afvalstoffen de cel beter kunnen verlaten en voedingsstoffen de cel in kunnen. Voor de aanmaak opbouw van kraakbeen kunt u Puur Natuur + combineren met Puur Natuur Glucosamine of Puur Natuur Glucosamine compleet. Interacties met reguliere- of natuurgeneesmiddelen zijn mogelijk. Gemberextracten kunnen het absorptieproces van andere stoffen beïnvloeden alsmede de bloedstolling. Voor dieren die anticoagulantia gebruiken of dieren met een hemorragische diathese uitsluitend in overleg met de behandelend dierenarts toedienen.
Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.
Dit product bevat 50ml in een flesje, met druppeldop in een doosje.
Lees vóór gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

7 reviews
 • Opwekkend en beter bewegen (2)
 • Levering duurde vrij lang en het afhaaladres was dicht bij levering (1)

Marcella uit Papendrecht op 4-6-2019

Ja, ik raad dit product aan

Verlicht de pijn bij onze hond

Wij geven dit aan onze dame met zeer zware HD als dagelijkse ondersteuning voor de pijn. Sinds ze dit middel krijgt (wel samen met een andere middel tegen onstekingen i.v.m. onstane artrose in de heupen) is ze zoveel vrolijker en merk je dat ze zich beter voelt. Wij blijven dit dus ook geven, zolang het deze uitwerking heeft op haar. Beter dan nu al reguliere pijnstilling te geven, wat weer z'n effect heeft op haar lever o.a.

 • Opwekkend en beter bewegen

Rosanne uit Ter apel op 12-2-2019

Ja, ik raad dit product aan

Dolor plus

Werkt super bij gevoelige darmen en pijnklachten in de heup. Hond is energieker en heeft mooie ontlasting

Aly uit Gasselte op 5-8-2017

Ja, ik raad dit product aan

niet smakelijk

Heb wel het idee dat het goed werkt, maar mijn D herder vindt het moeilijk in te nemen. Ik druppel het nu maar over haar brokken. Dat gaat prima.

Stefanie uit Eindhoven op 20-3-2017

Ja, ik raad dit product aan

Goed spul

Ben aangenaam verast over puur plus. Na een operatie was mijn hond erg lusteloos geworden. Ik heb puur plus geprobeerd en ze was meteen de eerste avond al wat opgewekter en nu twee weken later lijkt mijn hond een jaar jonger.een aanrader.

 • Opwekkend en beter bewegen
 • Levering duurde vrij lang en het afhaaladres was dicht bij levering

Henny uit Akersloot op 19-12-2016

Ja, ik raad dit product aan

wonderbaarlijke druppels

sinds ik 2 druppels door zijn eten doe, is mijn kat weer speels. Hij heeft geen dure pijnstilling meer nodig, want hij heeft geen moeite meer met op de bak gaan omdat zijn rug schijnbaar geen pijn meer doet

Eveline op 2-3-2016

Ja, ik raad dit product aan

Het proberen waard

Het is voor mij niet duidelijk geworden of het invloed had op de pijn van onze hond. We gaven het om haar pijn door artrose verder te verminderen ter ondersteuning van de Carporal. We hebben de pijnstilling van de dierenarts iets afgebouwd, omdat deze minder leek te werken. Maar alleen met deze druppels en speciaal voer voor honden met artrose ging het niet. Nu de druppels op zijn merken we eigenlijk geen verschil. Evengoed vond ik het het proberen waard.