Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

PROfur Hondenkammen

PROfur heeft een ruim assortiment aan hondenkammen! Deze hondenkammen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor een dikke, lange of korte vacht.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Agradi heeft een ruim assortiment van PROfur online staan. Wij helpen jou graag aan de allerbeste verzorgingsproducten voor je hond. Bekijk hieronder het assortiment van PROfur.

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan diverse verzorgingsproducten voor je hond. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Van trimmessen, vlooienkammen tot roskammen, PROfur heeft het in het assortiment. Deze hondenkammen zijn speciaal ontwikkeld voor de vacht van honden. Omdat de vacht per hond verschilt, hebben ze ook een divers assortiment aan verschillende hondenkammen.

Het assortiment van PROfur is erg divers. Zo hebben ze klittenkammen, trimmessen, puppy borstels, vlooienkammen en roskammen. Voor elke lange, korte, klitten of vieze vacht er is een geschikte verzorgingsborstel. De klittenkam van PROfur is erg populair onder hondeneigenaren met honden met een lange dikke klittenvacht. De klittenkam is ideaal voor het verwijderen van klitten in de vacht. Deze kunnen soms diep in de vacht zitten en deze klittenkam snijdt de klitten uit de vacht weg. Ze zijn er in verschillende maten en hebben gebogen mesjes die ervoor zorgen dat de mesjes de huid niet kunnen raken.

In het kort zijn de hondenkammen van PROfur van hoge kwaliteit met hoge functionaliteit! Alle producten van PROfur zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van PROfur meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerbeste verzorgingsproducten!