Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Primeval

PrimeVal heeft een complete lijn van de hoogste kwaliteit supplementen voor honden en paarden. De supplementen zijn geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden. De supplementen zijn geschikt voor (sport)paarden, veulens, dekhengsten en fokmerries. Uiteraard zijn alle producten van PrimeVal vrij van doping gerelateerde ingrediënten. Daarnaast zijn de supplementen vrij van sacharose, fructose, glucose en andere toegevoegde suikers. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
PrimeVal Feromonen Gel StressLess
Vanaf€ 9,94

PrimeVal Feromonen Gel StressLess

(8)
Agradi's keuze
PrimeVal Gelatinaat Hond
Vanaf€ 29,50

PrimeVal Gelatinaat Hond

(214)
Agradi's keuze
PrimeVal Gelatinaat Paard
Vanaf€ 99,95

PrimeVal Gelatinaat Paard

(290)
KWPN Ledenkorting
PrimeVal Omega 3-6-9 Paard 1L
€ 42,95

PrimeVal Omega 3-6-9 Paard 1L

(28)
PrimeVal Gelatinaat Liquid 1L
€ 57,95

PrimeVal Gelatinaat Liquid 1L

(2)
Agradi's keuze
PrimeVal Puppy Gelatinaat 350g
€ 24,95

PrimeVal Puppy Gelatinaat 350g

(20)
PrimeVal StressLess Poeder 500g
€ 54,95

PrimeVal StressLess Poeder 500g

(1)
Aantal per pagina:
24

Agradi biedt het voordelige assortiment van PrimeVal aan voor een zeer scherpe prijs. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten verpakkingen, afhankelijk van de hoeveelheid die je nodig hebt.

Een zeer bekend product van PrimeVal is Gelatinaat voor honden. Dit product helpt bij de ondersteuning van gezonde botten, gewrichten, pezen en banden. Het ondersteund de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten en de gewrichtenvloeistof. Zeker voor honden met artrose is Gelatinaat een goede oplossing. Hierdoor kan je hond tot op hoge leeftijd soepel blijven bewegen. Een bijkomstigheid van Gelatinaat bij drachtige teven is de bevordering van de algemene conditie. Hierdoor verloopt de zwangerschap een stuk makkelijker.

Het Puppy Gelatinaat ondersteund de opbouw van het kraakbeen in de gewrichten. Puppy’s groeien hard waarbij de botten, gewrichten en banden flink aan het ontwikkelen zijn, zeker van grote rassen. Het eerste levensjaar van je pup is het meest cruciaal. Je puppy mag hierbij niks te kort komen om optimaal te kunnen ontwikkelen. De rest van zijn leven heeft hij daar namelijk profijt van! PrimeVal Puppy Gelatinaat is de perfecte aanvulling op het voer van je puppy.

PrimeVal Omega 3-6-9 voor de hond bevat de essentiële vetzuren, welke even belangrijk zijn als vitaminen. Omega 3-6-9 bestaat uit maar liefst 5 verschillende oliën, welke de vacht en huid in optimale conditie krijgen en houden. Ook na ziekte, verminderde weerstand en stress. Het zorgt daarnaast ook voor meer energie, soepele gewrichten, gezonde spieren en ondersteund de gezondheid van hart- en bloedvaten van je hond.

Wanneer je hond angstig is en stress ondervindt is PrimeVal StressLess de ideale oplossing. De ingrediënten van StressLess zijn allen volledig natuurlijk en bestaan voornamelijk uit kruiden, mineralen en aminozuren. Het is daardoor niet verslavend of versuffend en helpt goed bij bijvoorbeeld vuurwerkangst of stress bij een bezoek aan de dierenarts. ColonFlora van PrimeVal bevordert bij honden de spijsvertering en voorkomt de vorming van tandsteen. Wanneer honden last hebben van een slechte adem kan dat een van de symptomen zijn van tandsteen. ColonFlora verhoogt daarnaast de weerstand van de darmflora.

Naast het volledige PrimeVal assortiment voor honden, kun je bij Agradi ook alle producten van PrimeVal voor je paard of pony vinden. PrimeVal Gelatinaat voor paarden valt onder de glucosamine en draagt bij aan gezonde en soepele gewrichten, banden, pezen en botten. Daarnaast zorgt het evenals de Gelatinaat voor honden ook voor de opbouw en aanmaak van kraakbeen. Bij drachtige merries bevordert het de conditie en draagt het bij aan een goede ontwikkeling van het ongeboren veulen. Wanneer het veulen ter wereld is draagt Gelatinaat ook bij aan een gezonde groei en ontwikkeling van het veulen.

Wanneer je graag je paard een handje wil helpen gedurende de rui is PrimeVal Omega 3-6-9 zeer geschikt daarvoor. Daarnaast helpt het om huid en vacht in conditie te krijgen en te houden, ook bij stress en na ziekte. Een mooie bijkomstigheid is dat het de conditie en het uithoudingsvermogen van je paard vergroot en bijdraagt aan een gezond hart- en vaatstelstel. Bij hengstige merries draagt het tevens bij aan een evenwichtige hormoonbalans.

Stress is bij (sport)paarden nogal eens een veelvoorkomend ongemak. Om dit te voorkomen kun je PrimeVal StressLess gebruiken. Dit product voorkomt stress, innerlijke onrust, nervositeit en angst. Het kalmeert zonder te versuffen en werkt niet verslavend. Hierdoor is het een zeer geschikt hulpmiddel bij wedstrijden, waar dit product is toegestaan. Je kunt het in verschillende vormen toedienen, bijvoorbeeld als pasta met de StressLess injector of in vaste vorm door het voer.

Wanneer je je paard graag wilt voorzien van alle benodigde voedingsstoffen is PrimeVal Super Multi Compleet de geschikte oplossing. Dit product bevat maar liefst 31 actieve ingrediënten, waardoor je paard alle essentiële voedingsstoffen gegarandeerd binnenkrijgt in de juiste dosering. Super Multi Compleet is geschikt voor veulens, dekhengsten, ouder wordende paarden, sportpaarden en paarden die op een energie beperkend rantsoen staan of net wat extra weerstand kunnen gebruiken. 

Mok is een zeer vervelende en hardnekkige aandoening bij paarden. PrimeVal LegProtect is een van middel dat goed helpt bij de behandeling van alle soorten mok. LegProtect bevat zink, sulfur en Oleum lecoris Aselli, welke verwerkt zijn in een basis van vaseline. Vaseline werkt waterafstotend en houdt de huid daarnaast vet. Water is een van de belangrijkste oorzaken van mok. Het is dus belangrijk dat de benen droog blijven. Tevens is het bij mok belangrijk dat de huid niet uitdroogt, een droge huid kan immers niet herstellen. Kortom LegProtect van PrimeVal is het geschikte geneesmiddel bij de bestrijding van mok.

Alle deze producten zijn bij Agradi verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs, in verschillende verpakkingen. Altijd je PrimeVal producten binnen handbereik bij Agradi.