• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Pressol Jerrycans en Trechters

 1. Agradi's keuze
  € 5,99 € 5,79 -3%
  Pressol Smeervet 400gr
  (3)
 2. Sale
  € 38,22 € 32,49 -15%
  Pressol Vetspuit
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Wees altijd goed voorbereid met het werkgereedschap en de smeermiddelen van het merk Pressol. Niet alleen vind je diverse vet- en oliespuiten in ons assortiment, maar ook verschillende maten jerrycans en trechters. Pressol richt zich naast alles op het gebied van smeertechniek, ook op garagetechniek. Of je de producten van Pressol nu nodig hebt voor je werk, voor een hobby of gewoon om alvast in huis te hebben. Haal jouw Pressol producten nu nog in huis en zorg ervoor dat je altijd iets bij de hand hebt!

Wanneer je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat en veel kilometers gaat maken met de auto, dan is het altijd handig om wat reserve artikelen bij je te hebben. Zorg ervoor dat je niet met autopech of zonder benzine komt te staan. Neem voor de zekerheid nog een extra jerrycan mee inclusief losse schenktuit en afsluitdop voor onderweg. En je hoeft niet meer bang te zijn dat je het tankstation net niet gaat halen. Pressol zorgt voor een goed en veilig gevoel onderweg.

Ben je op zoek naar een Pressol vetspuit, een oliespuit, een hydraulisch mondstuk, een flexibile vetspuitslang, en oliekantuit of een hogedrukslang? Je kunt het zo gek niet bedenken en je vindt het wel bij Agradi in het assortiment! Er zijn diverse losse onderdelen online te vinden, dat is natuurlijk erg makkelijk zodat je niet altijd een compleet nieuw product aan hoeft te schaffen. De artikelen van Pressol zijn niet alleen waanzinnig handig om te hebben, daarnaast zijn de producten ook van erg hoge kwaliteit. Ook voor gebruik op het werk is het Pressol gereedschap goed geschikt. Het gebruik van gereedschap van een hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je een nog betere kwaliteit kunt leveren.

Alle producten van het merk Pressol die je nodig hebt op het gebied van gereedschap en smeermiddelen vind je bij Agradi. Zie ook de Agradi stickerkorting die online toepasbaar is op een groot aantal producten. En haal jouw gereedschap en smeermiddelen van het Pressol nu extra voordelig in huis!