Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Premiere Vliegenmasker

Premiere vliegenmaskers vind je natuurlijk online op Agradi.nl! Ben jij nog op zoek naar een nieuw vliegenmasker of vliegennetje voor jouw geliefde paard of pony? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Houd die vervelende insecten weg bij jouw paard, zowel op de weide als tijdens het rijden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Premiere Eczeemhoofdkap Grijs
    € 15,95 € 12,76 -20%

    Premiere Eczeemhoofdkap Grijs

    (93)
  2. Sale
    Premiere Eczeemhoofdkap Bruin
    € 15,95 € 12,76 -20%

    Premiere Eczeemhoofdkap Bruin

    (93)
Aantal per pagina:
24 96

Premiere vliegenmaskers zijn optimaal te gebruiken bij jouw Premiere vliegendeken. Daarnaast zijn ze niet alleen te combineren met de Premiere paardendekens, maar ook met dekens van andere merken. Het merk Premiere staat goed bekend bij een grote groep paardeneigenaren en ruiters. Premiere maakt namelijk betaalbare producten met een optimaal comfort gehalte. Ben jij al een tijdje fan van dit fijne merk? Bekijk dan snel onze Premiere vliegenmaskers en vind het masker dat goed bij jouw paard of pony past.

Premiere vliegenmaskers zijn bij Agradi te vinden in diverse vormen en maten. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor enkel een Premiere vliegennetje of ga voor een compleet vliegenmasker dat ook de ogen en de oren van het paard bedekt. Daarnaast zijn er ook tussenvarianten. Zie bijvoorbeeld onze Premiere vliegenmaskers zonder oren. Bij deze maskers worden wel de ogen goed vrij gehouden van vliegen, maar kunnen de oren vrij en ongehinderd bewegen. Ook zijn er diverse anti vliegen rijdekens in ons assortiment te vinden. Deze zijn natuurlijk optimaal voor wanneer je een buitenrit wilt maken of een rondje wilt rijden in de buitenbak. Zorg ervoor dat die vervelende vliegen of dazen jouw paard niet lastig vallen en geniet van een heerlijke en comfortabele paardenrit. Naast een deken is een vliegenspray ook een goede uitkomst voor het tegengaan van kleine insecten op jouw paard zijn lichaam.

Premiere vliegenmaskers zijn te koop bij Agradi. Zie ook onze Agradi stickerkorting. Deze korting is namelijk toepasbaar op een groot aantal producten in ons assortiment. Op deze manier wordt de aanschaf van een nieuw vliegenmasker natuurlijk wel extra aantrekkelijk. Ben je benieuwd naar andere leuke aanbiedingen? Houd dan ook onze Sale pagina in de gaten!