Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Premiere Vliegendekens

Premiere vliegendekens koop je online op Agradi.nl! Kun jij wel een Premiere vliegendeken van dit mooie, betaalbare merk gebruiken? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en haal jouw favoriete Premiere  paardendeken nu nog in huis! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Premiere vliegendekens zijn optimaal te gebruiken in de zomer. Zeker wanneer jouw paard of pony weer voor een langere tijd de weide op gaat. Begint jouw paard bij het voelen van de eerste vlieg al te rennen door de wei? Of wordt jouw pony steeds maar weer gestoken door die vervelende dazen? Vliegendekens zijn de ultieme oplossing om vliegen, dazen en muggen tegen te gaan. Daarnaast zijn de Premiere vliegendekens ook nog eens te verkrijgen in diverse leuke prints en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een vliegendeken van Premiere met een zebraprint. Of ga voor een neutrale kleur deken in de kleuren bruin of grijs. Natuurlijk zijn er ook Premiere vliegendekens verkrijgbaar speciaal om mee te kunnen rijden. Super handig zodat je heerlijk relaxt door kunt rijden, zelfs in een gebied met veel vliegen, muggen of dazen. Wat voor Premiere vliegendeken je ook zoekt, je vindt het natuurlijk bij Agradi in het assortiment!

Naast de diverse soorten Premiere vliegendekens, kun je ook voor Premiere dekensingels, onderdekens en staartbeschermers bij Agradi terecht. Door bijvoorbeeld enkel losse dekensingels aan te schaffen, hoef je niet steeds een compleet nieuw deken aan te schaffen wanneer enkel de singels niet goed meer passen. Een extra reserve vliegendeken is natuurlijk altijd handig voor het geval dat. Heeft jouw geliefde paard iets te wild gedaan in de paddock en zit er nu een groot gat in het deken? Dan is het natuurlijk wel erg fijn als er een extra Premiere vliegendeken klaar ligt in jouw zadelkamer.

Premiere vliegendekens zijn voordelig te koop bij Agradi. Zie ook de Agradi stickerkorting die toepasbaar is op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Haal jouw vliegendeken van dit mooie merk nu wel extra voordelig in huis!