Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Premiere Longeren

Premiere longeerartikelen koop je bij Agradi! Wil jij graag het rijden af en toe een beetje afwisselen met stukjes grondwerk en met het longeren? Of heeft jouw paard wel een longeer sessie voorafgaand aan het rijden nodig om een beetje zijn opgekropte energie kwijt te kunnen? Premiere heeft diverse producten te koop die optimaal te gebruiken zijn om te kunnen longeren met jouw paard of pony. Kijk daarom snel verder in ons uitgebreide assortiment op Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Premiere Longeerzweep Moon Zwart
  vanaf € 11,96 -20%

  Premiere Longeerzweep Moon Zwart

  (14)
 2. Nieuw
  Premiere Longeerset XS Major Brown One size
  € 9,95

  Premiere Longeerset XS Major Brown One size

  (0)
 3. Nieuw
  Premiere Longeerset Tap Shoe One size
  € 17,95

  Premiere Longeerset Tap Shoe One size

  (0)
 4. Nieuw
  Premiere Longeerset Java One size
  € 17,95

  Premiere Longeerset Java One size

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Longeren kan zeer handig zijn voor verschillende doeleinden. Misschien wil je jouw paard of pony binnenkort zadelmak gaan maken, maar wil je hem eerst testen aan de lijnen voordat je er zelf op gaat zitten. Of je gebruikt het misschien wel om jouw al wat oudere paard zo fit mogelijk en in een goede conditie te houden. Je kunt het natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk vinden om te doen voor de afwisseling. Premiere heeft een groot aantal longeerartikelen die te gebruiken zijn voor meerdere doelen en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld heel fijn werken met een kaptoom en een longeerlijn voor meer het academische werk. Ook kun je kiezen om te gaan longeren met de dubbele lijnen met gebruik van een Premiere longeersingel. En werk je graag met hulpteugels van Premiere dan zijn deze natuurlijk ook te vinden bij Agradi in het online assortiment.

Wanneer je gaat longeren met je paard kun je dus echt alle kanten op. Het is maar net waar jij graag aan wilt werken samen met jouw geliefde viervoeter. Naast het werken met een Premiere longeerlijn, kun je ook kiezen om met jouw paard of pony te gaan loswerken. Bij het loswerken werk je bijvoorbeeld ook in een longeercirkel, maar dan zit er geen lijn tussen jou en je paard. Je kunt dan eventueel ook gebruik maken van een longeerzweep, deze zijn van diverse merken te vinden in onze algemene ruitershop.

Premiere longeerartikelen zijn voordelig te bestellen op Agradi.nl. En zie ook de Agradi stickerkorting. Deze korting is namelijk toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Ook hebben wij op onze sale pagina diverse leuke aanbiedingen staan van verschillende merken. Kijk dus snel of je jouw longeerartikelen nu ook in huis kunt halen met een leuke korting en geniet van de longeer sessies samen!