Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Prac-tic Spot-On Hond

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Prac-Tic Spot-On 2,2 Hond M 11-22kg
  vanaf € 24,41 -30%

  Prac-Tic Spot-On 2,2 Hond M 11-22kg

  (19)
 2. Sale
  Prac-Tic Spot-On 1,1 Hond S 4,5-11kg
  vanaf € 22,51 -27%

  Prac-Tic Spot-On 1,1 Hond S 4,5-11kg

  (13)
1
Aantal per pagina:
20 100

Een behandeling van Prac-tic voor de hond voorkomt vlooien- en tekenbesmetting gedurende vier weken. Ook wanneer jouw hond al vlooien heeft of snel last heeft van tekenbeten, dan is een behandeling met het Prac-tic middel goed geschikt. Vlooien worden binnen 24 uur gedood na toediening van het product. En teken worden gedood binnen 48 uur na toediening. Lees wel altijd de bijsluiter van het door jou gekozen Prac-tic middel goed door. Zorg dat je het juiste Prac-tic middel bij jouw dier toedient, door bijvoorbeeld goed te letten op het gewicht van de hond. Het middel mag niet toegediend worden aan pups die jonger zijn dan 8 weken of aan een klein formaat hond (die minder weegt dan 2 kilo) wegens kans op overdosering. Ook is het Prac-tic vlooien- en tekenmiddel niet geschikt voor knaagdieren.

Een pipet van Prac-tic is erg goed geschikt als vlooienmiddel voor jouw geliefde huisdier. Het middel kan gebruikt worden ter preventie of wanneer jouw hond al aan het krabben is door al die vervelende jeukende vlooien. Dit antiparasitair middel is eenvoudig aan te brengen en het is ook zo gedaan! Dan hoef je niet snel langs de dierenarts te gaan maar kun je dit middel eenvoudig thuis zelf aanbrengen. Ook wanneer jouw hond snel last heeft van tekenbeten dan kan dit middel hulp bieden. Dit tekenmiddel voor de hond zorgt ervoor dat teken vier weken lang wegblijven. Heeft jouw hond toch al een beet van een teek gekregen? Verwijder de teek dan met een tekentang. Agradi heeft de middelen van Prac-tic voor de hond staan onder het kopje hondendrogist en Vlooienmiddelen voor honden. Bekijk snel de producten in ons assortiment en beslis of dit anti-vlooien en teken middel ook goed geschikt is voor jouw hond.

Prac-tic vlooien- en tekenmiddel voor de hond vind je online bij Agradi. Zie ook onze Sale pagina voor alle leuke kortingen op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Haal jouw Prac-tic vlooienmiddel voor de hond nog snel in huis en zorg ervoor dat jouw hond voorlopig vrij is van vlooien en teken!