Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Prac-tic Spot-On Hond

Prac-tic Spot-On voor honden koop je online bij Agradi. Prac-tic heeft zich gespecialiseerd in een antiparasitair middel geschikt voor de behandeling van vlooien en teken bij honden. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het middel van Prac-tic doodt vlooien en teken en beschermt tegen eventuele herbesmettingen. Daarnaast is het product ook heel makkelijk zelf aan te brengen. Middelen tegen vlooien en teken van het merk Prac-tic vind je online in ons assortiment op Agradi.nl. Zie ook de Merkenshop voor een totaal overzicht van alle merken die we aanbieden.

Een behandeling van Prac-tic voor de hond voorkomt vlooien- en tekenbesmetting gedurende vier weken. Ook wanneer jouw hond al vlooien heeft of snel last heeft van tekenbeten, dan is een behandeling met het Prac-tic middel goed geschikt. Vlooien worden binnen 24 uur gedood na toediening van het product. En teken worden gedood binnen 48 uur na toediening. Lees wel altijd de bijsluiter van het door jou gekozen Prac-tic middel goed door. Zorg dat je het juiste Prac-tic middel bij jouw dier toedient, door bijvoorbeeld goed te letten op het gewicht van de hond. Het middel mag niet toegediend worden aan pups die jonger zijn dan 8 weken of aan een klein formaat hond (die minder weegt dan 2 kilo) wegens kans op overdosering. Ook is het Prac-tic vlooien- en tekenmiddel niet geschikt voor knaagdieren.

Een pipet van Prac-tic is erg goed geschikt als vlooienmiddel voor jouw geliefde huisdier. Het middel kan gebruikt worden ter preventie of wanneer jouw hond al aan het krabben is door al die vervelende jeukende vlooien. Dit antiparasitair middel is eenvoudig aan te brengen en het is ook zo gedaan! Dan hoef je niet snel langs de dierenarts te gaan maar kun je dit middel eenvoudig thuis zelf aanbrengen. Ook wanneer jouw hond snel last heeft van tekenbeten dan kan dit middel hulp bieden. Dit tekenmiddel voor de hond zorgt ervoor dat teken vier weken lang wegblijven. Heeft jouw hond toch al een beet van een teek gekregen? Verwijder de teek dan met een tekentang. Agradi heeft de middelen van Prac-tic voor de hond staan onder het kopje hondendrogist en Vlooienmiddelen voor honden. Bekijk snel de producten in ons assortiment en beslis of dit anti-vlooien en teken middel ook goed geschikt is voor jouw hond.

Prac-tic vlooien- en tekenmiddel voor de hond vind je online bij Agradi. Zie ook onze Sale pagina voor alle leuke kortingen op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Haal jouw Prac-tic vlooienmiddel voor de hond nog snel in huis en zorg ervoor dat jouw hond voorlopig vrij is van vlooien en teken!