Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Posh Puppy Trainingspads

Geen producten gevonden.

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan diverse verzorgingsproducten voor je huisdier. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Een van die betrouwbare merken is Posh. Zij begrijpen als merk dat er veel bij komt kijken als je een huisdier neemt. Wandelen, schoonmaken, opvoeden, verzorgen en voeden. Posh heeft de perfecte dierbenodigdheden om de verzorging van jouw nieuwe huisdier zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor weet je zeker dat je hond, kat of knaagdier de beste verzorging krijgt die er is. Posh heeft daarom een enorm assortiment aan producten. Van manden, voederbakken, kussens tot zindelijkheidsproducten. Posh wil beginners helpen met het opvoeden van het nieuwe huisdier. Daarom bestaat uit assortiment uit vele producten die de verzorging makkelijk moet maken.

Een populair product van Posh zijn de puppy training pads. Deze pads zijn super absorberende matjes en sluiten vocht en geurtjes in. Ze zijn perfect om de zindelijkheid van je pup mee te trainen. De pads zijn er populair, omdat ze de nare urine lucht goed opnemen en niet doorlekken. De onderkant van de Posh puppy training pads is van plastic, waardoor de pad water- en plasdicht is en niet doorwerkt op je vloer.

In het kort heeft Posh vele verschillende benodigdheden voor het verzorgen van je huisdier. Van verzorgingsproducten tot trainingsproducten voor beginners. Posh helpt je hier graag bij!

Alle producten van Posh zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Posh meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerbeste verzorgingsproducten!