Outlet

Pollyboot Laarzen

  1. Pollyboot Laars PBS4 Pu S4
    Voucher

    Pollyboot Laars PBS4 Pu S4

    37,43
    0
Aantal per pagina:
20 100

Pollyboot werkschoenen hebben bepaalde kenmerken die je steeds terug zult zien komen bij de diverse soorten werk- en regenlaarzen. Kenmerken zoals bijvoorbeeld schrokbrekende systemen in het hielgebied, laarzen die stootkussentjes bevatten en laarzen met een ondersteunende hielstop. Pollyboot legt de focus op hoge kwaliteit laarzen of schoenen die veilig zijn om mee te werken, al zijn er ook onbeveiligde laarzen verkrijgbaar. Ook heeft Pollyboot mooie, functionele laarzen die zeer geschikt zijn voor de wat koudere temperaturen of de wat nattere perioden. Ben jij op zoek naar (beveiligde- of onbeveiligde) laarzen van het merk Pollyboot die niet alleen comfortabel, maar daarnaast ook zeer duurzaam zijn? Je vindt ze online in het assortiment bij Agradi! Voor een snel en compleet overzicht van alle werklaarzen, regenlaarzen of werkschoenen van het merk Pollyboot, zie onze Merkenshop.

Geen pijnlijke voeten meer of blaren die zich steeds weer opnieuw blijven ontwikkelen. Geen natte voeten meer tijdens het lopen door bijvoorbeeld een grote waterplas. Geen koude voeten meer in de winter. En geen gevaar meer lopen tijdens het werk dankzij een goede kwaliteit veiligheidsneus die de voet net dat beetje extra bescherming biedt. Met de Pollyboot laarzen kun je veilig, warm, droog en comfortabel kilometers maken. Zowel in verschillende werkomgevingen als bijvoorbeeld tijdens het wandelen in prachtige natuurgebieden. Kies de schoen of laars die bij jouw wensen en eisen past en geniet van dit ultieme comfort!

Pollyboot laarzen die zeer comfortabel zijn én van hoge kwaliteit vind je online op Agradi.nl. Op een groot aantal artikelen in ons assortiment is ook de stickerkorting toepasbaar. Met de Agradi stickerkorting haal je jouw super veilige Pollyboot werkschoenen nu wel extra voordelig in huis! Waar je ook naar op zoek bent, Pollyboot heeft het en je vindt het online bij Agradi. Van werklaarzen of  werkschoenen naar regenlaarzen, zo is er voor iedereen wel wat wils!