Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Darmhygiëne voor pluimvee

In deze productcategorie vind je alle benodigdheden om de darmhygiëne van het pluimvee te ondersteunen en te verbeteren.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Verm-X Korrels voor Pluimvee
  vanaf € 19,59 -20%

  Verm-X Korrels voor Pluimvee

  (41)
 2. Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee
  vanaf € 29,89 -25%

  Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee

  (16)
 3. Birds Kippengrit Middel 3kg
  € 2,59 € 2,46 -5%

  Birds Kippengrit Middel 3kg

  (4)
 4. Life-Guard Tonic voor Pluimvee
  vanaf € 21,39 -36%

  Life-Guard Tonic voor Pluimvee

  (8)
1
Aantal per pagina:
22 94

De darm maakt deel uit van het maag-darmkanaal van het pluimvee, welke een aantal belangrijke functies heeft. 70 Procent van het afweer(immuun)systeem bevindt zich in de darm van de kip, het is dus belangrijk dat de hygiëne in de darmen optimaal is. Ook zorgen de darmen ervoor dat bacteriën, virussen, schimmels en parasieten juist niet worden opgenomen in het lichaam. Verschillende situaties kunnen de darmflora beïnvloeden, denk bijvoorbeeld aan stress of infecties. Het is belangrijk dat de darmhygiëne van het pluimvee optimaal blijft, om vervelende situaties te voorkomen. In de productcategorie darmhygiëne voor pluimvee zijn hiervoor de juiste producten beschikbaar, voor de juiste prijs.

Om de darmhygiëne van het pluimvee in orde te maken kan gekozen worden voor de producten van Verm-X. Dit is een kruidensupplement speciaal ontwikkeld voor het verbeteren en onder controle houden van de darmhygiëne bij pluimvee. De darmhygiëne wordt op een natuurlijke manier ondersteund. Deze producten bevatten geen chemische stoffen, aangezien deze op den duur slecht zijn voor het dier en voor de leefomgeving. Daarnaast worden steeds meer soorten wormen, schimmels, etc. immuun voor deze chemische stoffen. Door deze immuniteit kunnen de producten hun werk niet meer goed doen en behandeld men het dier nutteloos. Een voordeel van het gebruik van deze natuurlijke producten, is dat men de eieren gewoon kan blijven eten.

De producten van Verm-X speciaal voor pluimvee is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De eerste variant waarvoor men kan kiezen is Verm-X vloeibaar voor Pluimvee. Dit kan eenvoudig in het drinkwater gedaan worden. Nadat men dit product aan het drinkwater heeft toegevoegd, is het van belang dat alleen dit drinkwater wordt aangeboden. Ook moet men in de gaten houden of het drinkwater wordt opgedronken.

De tweede variant waarvoor men kan kiezen is Verm-X Korrels voor Pluimvee. Deze korrels hebben een grootte van 2 millimeter doorsnee, waardoor ze gemakkelijk mengen in standaard korrels en graan. Deze korrels kunnen dan ook gemakkelijk gemengd worden door het normale voer. Ook bij deze korrels moet men in de gaten houden of het pluimvee de korrels werkelijk opeet.