• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Darmhygiëne voor pluimvee

 1. vanaf € 19,59
  Verm-X Korrels voor Pluimvee
  (40)
 2. vanaf € 29,89
  Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee
  (16)
 3. vanaf € 21,39
  Life-Guard Tonic voor Pluimvee
  (8)
 4. Sale
  € 2,59 € 2,46 -5%
  Birds Kippengrit Middel 3kg
  (4)
 5. vanaf € 74,99
  Verm-X Vloeibaar voor Fazanten
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Om de darmhygiëne van het pluimvee in orde te maken kan gekozen worden voor de producten van Verm-X. Dit is een kruidensupplement speciaal ontwikkeld voor het verbeteren en onder controle houden van de darmhygiëne bij pluimvee. De darmhygiëne wordt op een natuurlijke manier ondersteund. Deze producten bevatten geen chemische stoffen, aangezien deze op den duur slecht zijn voor het dier en voor de leefomgeving. Daarnaast worden steeds meer soorten wormen, schimmels, etc. immuun voor deze chemische stoffen. Door deze immuniteit kunnen de producten hun werk niet meer goed doen en behandeld men het dier nutteloos. Een voordeel van het gebruik van deze natuurlijke producten, is dat men de eieren gewoon kan blijven eten.

De producten van Verm-X speciaal voor pluimvee is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De eerste variant waarvoor men kan kiezen is Verm-X vloeibaar voor Pluimvee. Dit kan eenvoudig in het drinkwater gedaan worden. Nadat men dit product aan het drinkwater heeft toegevoegd, is het van belang dat alleen dit drinkwater wordt aangeboden. Ook moet men in de gaten houden of het drinkwater wordt opgedronken.

De tweede variant waarvoor men kan kiezen is Verm-X Korrels voor Pluimvee. Deze korrels hebben een grootte van 2 millimeter doorsnee, waardoor ze gemakkelijk mengen in standaard korrels en graan. Deze korrels kunnen dan ook gemakkelijk gemengd worden door het normale voer. Ook bij deze korrels moet men in de gaten houden of het pluimvee de korrels werkelijk opeet.