Outlet

Plospan Bodembedekking

  1. Beukensnippers Fijn

    Beukensnippers Fijn

    6,45
    4
Aantal per pagina:
20 100

De bodembedekking van Plospan is verkrijgbaar in een aantal vormen: Zaagsel, Houtvezel en Beukensnippers.

Zaagsel is misschien wel de meest bekende bodembedekking. Zaagsel is een zacht houtproduct met een fijne structuur. Het is een heel goede vochtopnemer en daardoor heel geschikt als bodembedekking in kooien van kleine huisdieren en stallen van runderen, varkens en kippen. Doordat het natte zaagsel klonten vormt is het makkelijk schoon te houden, bovendien vormt zaagsel door de fijne vezels een gladde, egale bodem die veel dieren fijn vinden om op te liggen of in te graven.

Het houtvezel is een wat grovere versie van het zaagsel en daarmee heel geschikt voor gebruik bij paarden. De houtvezel van Plospan is stofvrij en hierdoor heel geschikt voor paarden met luchtwegproblemen. Ook deze vezel neemt vocht goed op. In de paardenstal kun je met een mestvork gemakkelijk de droge vezels losschudden, zodat je weinig houtvezel nodig hebt om de stal fris en schoon te houden.

Beukensnippers worden aangeraden als bodembedekking voor reptielen, vogels en kleine huisdieren. Deze grove snippers isoleren de bodem van een terrarium of kooi goed, waardoor dieren minder warmte verliezen. Schoonmaken gaat makkelijk door uitwerpselen met snippers en al te verwijderen.

Naast de producten van Plospan vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren. We hebben alles voor huisdieren, paarden en vee voordelig en overzichtelijk bij elkaar. Ook dierenvoer voor alle soorten dieren hebben we op voorraad. Onze Dierendrogist heeft alles wat nodig is om je dieren gezond te houden. In de Outlet vind je allerlei spullen met hoge kortingen. Zo bestel je voordelig en gemakkelijk alles wat je nodig hebt bij Agradi.