Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Schimmelspray

Koop hier online de goedkoopste schimmelspray bij Agradi! Schimmel bij planten komt regelmatig voor, maar kan erg gevaarlijk zijn voor de planten. De productie van de plant kan zowel kwantitatief als kwalitatief ernstig verminderen. Schimmelsporen kunnen heel lang in de grond actief blijven. Ook kunnen ze erg lang op de muur zitten, in je kleren of in de lucht. De sporen van de schimmel kunnen overal zitten. Vandaar dat het erg belangrijk is om schimmel bij planten tijdig tegen te gaan, bij Agradi hebben we daarvoor de juiste producten verkrijgbaar.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    BSI Insecticide Omni 25 ml
    € 15,50 € 11,32 -27%

    BSI Insecticide Omni 25 ml

    (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Er kan onder andere gekozen worden voor de Bayer Anti-schimmelspray. Dit is een twist plus spray, welke bestaat uit twee verschillende actieve stoffen. Het product is zeer geschikt om schimmels tegen te gaan op siergewassen in de tuin en op kamerplanten. Deze spray werkt onder andere tegen meeldauw, sterroetdauw, roest en bladvlekkenziekte. Echter is deze spray ook effectief tegen de veel voorkomende buxusschimmel.

Met deze spray worden de schimmels direct aangepakt tot in de plant, maar wordt het blad van de plant beschermd. Beide kanten van het blad mogen bespoten worden tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Er moet echter voorkomen worden dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.
Om de kans op resistentie te voorkomen, mag het middel maximaal drie keer per seizoen worden toegepast. Daarnaast wordt aangeraden voor gebruik eerst de beschrijving door te lezen, aangezien sommige planten soorten erg gevoelig zijn voor de spray en kunnen afsterven.

Ook kan gekozen worden voor de Bayer Anti-schimmelspray Infinito, deze spray voorkomt aardappelziekte in aardappelen. Het product bestaat uit twee effectieve stoffen die de schimmel bij aardappelen tegengaat. Door de combinatie van deze twee componenten maakt dat niet alleen de buitenkant van de plant beschermd wordt, maar ook de binnenkant van de plant wordt beschermd. Dit product stopt de aantasting van de plant, is snel regenvast en is gebaseerd op een professionele formule. Het product moet eerst verdund worden met water, zoals wordt aangegeven op de verpakking van het product. De bespuitingen moeten met een interval van ongeveer zeven tot tien herhaald worden. Per jaar mogen maximaal vier behandelingen met het product worden uitgevoerd.

Naast schimmels kunnen luizen en slakken ook veel schade aanrichten aan planten, ook voor dit ongedierte heeft Agradi de juiste producten beschikbaar. Neem snel een kijkje in de productcategorieën Luizenspray en Slakkenkorrels!