Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Planet Europe Werkschoenen en Werkkleding

Planet Europe is specialist en fabrikant in werkchoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het merk is al meer dan 40 jaar actief in de ontwikkeling en productie van werkschoeisel. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De producten van Planet Europe zijn afgestemd op ieders budget en biedt daarmee betaalbare producten aan. Bij Agradi zijn alle producten van Planet Europe verkrijgbaar tegen een eerlijke prijs. Van veiligheidsschoenen, laarzen tot workwear. Wij helpen jou graag aan kwalitatieve en betrouwbare veiligheidsschoeisel en werkkleding.

Planet Europe is al meer dan 40 jaar actief in de ontwikkeling en productie van werkschoenen. Deze veiligheidsschoenen zijn van topkwaliteit, bieden comfort en voldoende bescherming in diverse omstandigheden. Door het succes van de werkschoenen is Planet Europe zich verder gaan ontwikkelen. Naast werkschoenen hebben ze een compleet assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen van kop tot teen.

De producten van Planet Europe zijn prijs/kwaliteit afgestemd op ieders budget. Daarmee maken ze beschermingsmiddelen voor iedereen betaalbaar. Het merk heeft jarenlange ervaring als fabrikant van werkschoeisel en wordt als specialist omschreven in persoonlijke beschermingsmiddelen. Het grotendeel van het assortiment bestaat uit werkschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering, maten en kleuren. Van een lage uitvoering tot een hoge uitvoering. Voor ieder wat wils.

Samengevat heeft Planet Europe een enorm assortiment aan werkschoenen en beschermingsmiddelen. Deze producten zijn ontstaan door jarenlange ervaring en kennis en zijn daardoor van hoge kwaliteit en comfort. Agradi heeft alle producten van Planet Europe op haar webshop. Daarnaast hebben wij diverse soorten gereedschap en andere accessoires online staan om jou te helpen in het dagelijks leven. Dit allemaal voor de laagste prijs. En daarbovenop doen vele artikelen van Planet Europe mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Voor gereedschap, werkkleding en bescherming ben je bij Agradi aan het goede adres.