Outlet

Pickup Stickers en Plakletters

  1. Pickup Aanduidingsbord Verboden Te Roken
    Outlet

    Pickup Aanduidingsbord Verboden Te Roken

    4,45
    1
Aantal per pagina:
20 100

De stickers en plakletters van het merk Pickup worden grotendeels in Nederland vervaardigd, de kwaliteit van deze zelfklevende producten wordt gegarandeerd door de jarenlange ervaring. Ook een goede prijs en snelle service is een standaard voor het bedrijf. De zelfklevende pictogrammen van Pickup zijn ideaal als huisinrichting voor bijvoorbeeld bedrijven. Bijvoorbeeld het pictogram ‘camerabewaking’ voor een winkel en de witte cijfers en letters die je op de ramen van de etalage kunt plakken. Zelfs een volledig boekje vol met plakletters en -cijfers in klein formaat kun je in het assortiment van Pickup vinden. De zelfklevende producten van dit merk zijn weerbestendig.

Pickup levert niet alleen simpele plakcijfers en plakletters in de kleuren zwart en wit, maar ook handige pictogrammen die mensen wegwijs kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de pictogrammen voor vluchtwegen en nooduitgangen of juist een verboden toegang pictogram. Een damespoppetje voor de damestoiletten en een mannenpoppetje voor de mannentoiletten. Al dit soort producten vind je in het ruime assortiment aan zelfklevende artikelen van Pickup. Naast zelfklevende pictogrammen heeft Pickup ook een ruim assortiment aan bijvoorbeeld aluminium bordjes. Van bordjes met aansprakelijkheidsteksten tot aanduidingsborden voor de toiletten, de uitgang, het kantoor of zelfs verboden toegang. Voor elke soort aanduiding is er in het assortiment van Pickup wel een duidelijk aluminium bord te vinden.

Plakletters en aanduidingsborden uit het assortiment van Pickup koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi in de online webshop. Ideaal voor bedrijven die gebruik willen maken van duidelijke aanduidingen of simpele letters en cijfers. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties. Ook hebben wij een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.