Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

PharmaDog

PharmaDog is een merk wat onder PharmaHorse nutritional supplements valt en bieden een ruim assortiment aan voedingssupplementen aan voor uw hond. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
PharmaDog GlucoPro 90 Tabletten
€ 19,95€ 18,95-5%

PharmaDog GlucoPro 90 Tabletten

(15)
PharmaDog Multi Senior 60 Tabletten
€ 14,95€ 14,20-5%

PharmaDog Multi Senior 60 Tabletten

(2)
PharmaDog Omega-3 120 Capsules
€ 19,95€ 18,04-10%

PharmaDog Omega-3 120 Capsules

(3)
PharmaDog Biotine 90 capsules
€ 18,95€ 17,98-5%

PharmaDog Biotine 90 capsules

(0)
PharmaDog Magnesium 100 capsules
€ 16,95

PharmaDog Magnesium 100 capsules

(1)
PharmaDog Vitamine E Natuurlijk 90 capsules
€ 17,95

PharmaDog Vitamine E Natuurlijk 90 capsules

(0)
Aantal per pagina:
24

PharmaDog heeft een aantal onderscheidende voordelen, zo hebben bieden zij hun supplementen voor scherpe prijs aan, doping vrij en zijn de producten van humane kwaliteit, de supplementen zijn 100% puur! Er zijn dus geen onnodige voedingstoffen aan de supplementen toegevoegd. De zuivere producten zijn zeer hoog gedoseerd, waardoor deze na verloop van tijd extra voordeling uitpakt. Daarnaast kan Agradi regelmatig leuke kortingen op de producten van PharmaDog geven.

De producten van PharmaDog zijn tevens erkend door zowel dierenarts als fysiotherapeut. Diverse dierenartspraktijken werken met de producten van PharmaDog.

De verschillende supplementen zijn geschikt voor honden van diverse leeftijden: puppy, (jong)volwassen hond en ook zeker seniorhonden. Ook voor werkhonden, drachtige honden, de dekrui, honden met (herstellende) blessures, honden welke een beetje extra weerstand kunnen gebruiken en voor ook de oudere hond zijn er geschikte supplementen te vinden van PharmaDog.

De supplementen worden in verpakkingen verkocht welke handig zijn in gebruik en waarmee u makkelijk de benodigde hoeveelheid uit kan halen.

Een veel verkocht artikel is PharmaDog glucosamine. Glucosamine is een lichaamseigenstof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraabeen (kraakbeenmatrix) gewrichtsvloeistof en pezen. De glucosamine van PharmaDog bestaat uit pure glucosamine sulfaat 2KCL. Er bestaat geen meer pure variant dan deze. Met deze glucosamine geeft u het allerbeste aan uw dier.

Naast PharmaDog glucosamine bestaat er ook een totaalsupplement met glucosamine: PharmaDog GlucoPro bevat naast Glucosamine ook Chondroitine, MSM, Collageen Type II en Hyaluronzuur en er zijn geen onnodige vul- of hulpstoffen toegevoegd.

Er is ook een speciale lijn gemaakt voor Paarden en voor katten namelijk: PharmaHorse en PharmaCat.