• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

PharmaDog

 1. vanaf € 17,95 -10%
  PharmaDog Glucosamine 90 Tabletten
  (7)
 2. vanaf € 17,95 -10%
  PharmaDog GlucoPro 90 Tabletten
  (8)
 3. vanaf € 17,99 -10%
  PharmaDog Omega-3 120 Capsules
  (2)
 4. vanaf € 12,99 -7%
  PharmaDog Multi Senior 60tabl
  (1)
 5. vanaf € 12,99 -7%
  PharmaDog Multi Junior 60tabl
  (1)
 6. vanaf € 17,95 -10%
  PharmaDog Creatine 90 Capsules
  (2)
Aantal per pagina:
20 100

De producten van PharmaDog zijn tevens erkend door zowel dierenarts als fysiotherapeut. Diverse dierenartspraktijken werken met de producten van PharmaDog.

De verschillende supplementen zijn geschikt voor honden van diverse leeftijden: puppy, (jong)volwassen hond en ook zeker seniorhonden. Ook voor werkhonden, drachtige honden, de dekrui, honden met (herstellende) blessures, honden welke een beetje extra weerstand kunnen gebruiken en voor ook de oudere hond zijn er geschikte supplementen te vinden van PharmaDog.

De supplementen worden in verpakkingen verkocht welke handig zijn in gebruik en waarmee u makkelijk de benodigde hoeveelheid uit kan halen.

Een veel verkocht artikel is PharmaDog glucosamine

https://www.agradi.nl/pharmadog-glucosamine-90-tabletten.htm

. Glucosamine is een lichaamseigenstof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraabeen (kraakbeenmatrix) gewrichtsvloeistof en pezen. De glucosamine van PharmaDog bestaat uit pure glucosamine sulfaat 2KCL. Er bestaat geen meer pure variant dan deze. Met deze glucosamine geeft u het allerbeste aan uw dier.

Naast PharmaDog glucosamine  bestaat er ook een totaalsupplement met glucosamine: PharmaDog GlucoPro bevat naast Glucosamine ook Chondroitine, MSM, Collageen Type II en Hyaluronzuur en er zijn geen onnodige vul- of hulpstoffen toegevoegd.

PharmaDog Creatine Monohydraat ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt de capaciteit en werklust van de hond. Heeft een positieve invloed op het functioneren van de spieren, sneller herstel na inspanning en verbetering van het uithoudingsvermogen.

Er is ook een speciale lijn gemaakt voor Paarden en voor katten namelijk: PharmaHorse en PharmaCat.