• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

PharmaCat

 1. € 15,95
  PharmaCat Glucosamine 180 Capsules
  (1)
 2. vanaf € 17,95 -10%
  PharmaCat Omega-3 120 Capsules
  (0)
 3. vanaf € 14,95 -6%
  PharmaCat GlucoPro 180 Capsules
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

De producten van PharmaCat zijn tevens erkend door zowel dierenarts als fysiotherapeut. Diverse dierenartspraktijken werken met de producten van PharmaCat.

De verschillende supplementen zijn geschikt voor katten van diverse leeftijden. Kittens, (jong)volwassen katten en ook zeker seniorkatten. Of u nu een raskat heeft waar u mee naar shows gaat, een kat die actief achter alles aan gaat wat beweegt of een kat heeft welke vooral uw bank of stoel voor u voorverwarmt, voor alle katten is een passend supplement van PharmaCat.

De supplementen worden in verpakkingen verkocht welke handig zijn in gebruik en waar u makkelijk de benodigde hoeveelheid uit kan halen.

Een veel verkocht artikel is PharmaCat glucosamine. Glucosamine is een lichaamseigenstof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraabeen (kraakbeenmatrix) gewrichtsvloeistof en pezen. De glucosamine van Pharmadog bestaat uit pure glucosamine sulfaat 2KCL. Er bestaat geen meer pure variant dan deze. Met deze glucosamine geeft u het allerbeste aan uw dier.

Naast PharmaCat glucosamine  bestaat er ook een totaalsupplement met glucosamine: PharmaCat GlucoPro bevat naast Glucosamine ook Chondroitine, MSM, Collageen Type II en Hyaluronzuur en er zijn geen onnodige vul- of hulpstoffen toegevoegd.

PharmaCat Omega-3 is goed voor hart- en vaatstelsel en ondersteunt een gezonde huid en vacht. Katten zijn gek op PharmaCat Omega-3 visolie. Het zal dan ook meestal geen probleem zijn om de tabletten aan de kat te voeren.

Er is ook een speciale lijn gemaakt voor paarden en voor honden namelijk: PharmaHorse en PharmaDog.