Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Zadelovertrek

Pfiff zadelovertrekken koop je bij Agradi. Het zadelovertrek is makkelijk in gebruik en verhindert druk- en schuurplekken. Bekijk hieronder alle soorten zadelovertrekken van Pfiff. Kun je toch niet helemaal het geschikte Pfiff zadelovertrek vinden voor jouw paard? Kijk dan ook zeker even bij al onze zadelovertrekken.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Pfiff Gelpad voor op Het Zadel Zwart
  € 59,95 € 44,96 -25%

  Pfiff Gelpad voor op Het Zadel Zwart

  (29)
 2. Sale
  Pfiff Zadelovertrek Zwart Full
  € 29,95 € 22,46 -25%

  Pfiff Zadelovertrek Zwart Full

  (23)
Aantal per pagina:
24 96

Naast een compleet assortiment voor de ruiter vind je ook een compleet assortiment aan Pfiff hoofdstellen en andere soorten tuig. Alle soorten accessoires en benodigdheden van Pfiff vind je bij Agradi.nl. Een van deze artikelen zijn de zadelovertrekken van Pfiff. Dit zadelovertrek verhindert het optrede van druk- en schuurplekken. Door deze wrijving is het een voedingsbodem voor bacteriën en virussen. Alle zadelovertrekken van Pfiff kunnen gewassen worden tot 30 graden.

In het assortiment zadelovertrekken van Pfiff kun je kiezen voor synthetisch wol of echte schapenvacht. Het verschil hiertussen zit in de dikte, duurzaamheid en prijs. Het synthetische wol valt dunner uit dan de echte schapenvacht. Ook is de schapenvacht duurzamer dan het synthetische wol. Het echte lamsvel is duurder dan het synthetische wol. Als je het alleen in de winter gebruikt is de goedkopere variant een goede optie. Alle producten van Pfiff met vacht werden door dierenarts getest en aanbevolen. De zadelovertrekken zijn makkelijk te bevestigen door de singellussen. Verder kun je ze het gehele jaar door gebruiken.

Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen in het zadelovertrek. Er zijn zadelovertrekken voor dressuur-en springzadels, maar Pfiff heeft ook speciale zadelovertrekken voor westernzadels. Deze sluiten mooi aan bij de vorm van het westernzadel en biedt ook voldoende steun.

Alle zadelovertrekken van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff zadelovertrek altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!