Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NIEUW zomercollecties 2021! Bekijk hier >

NIEUW zomercollecties 2021! Bekijk hier >

Pfiff Veelzijdigheidsdekje

Pfiff veelzijdigheidsdekjes koop je bij Agradi. Er zijn talloze kleuren verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Van kleurrijke dekjes tot chique wedstrijddekjes, er zijn heel veel keuzes. Pfiff heeft producten voor ruiter, paard en stal en erf. Dit merk levert betrouwbare producten tegen een eerlijke prijs. Bekijk hieronder alle veelzijdigheidsdekjes van Pfiff. Kun je toch niet helemaal een geschikte Pfiff veelzijdigheidsdekje vinden voor jouw paard? Kijk dan ook zeker even bij al onze veelzijdigheidsdekjes.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Pfiff Basicline Zadeldekje Vz Rood
  € 26,95 € 20,21 -25%

  Pfiff Basicline Zadeldekje Vz Rood

  (18)
 2. Nieuw
  Pfiff Bare Back Pad Bont
  € 49,95

  Pfiff Bare Back Pad Bont

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Pfiff heeft een enorm groot assortiment aan zadeldekjes! In deze categorie vind je alle veelzijdigheidsdekjes van Pfiff. Een veelzijdigheidsdekje is een dekje dat multifunctioneel in gebruik is en kan onder verschillende soorten zadel gebruikt worden. Hoe kun je zo’n zadeldek herkennen ten opzichte van een dressuurdekje? Dit kun je zien aan de vorm, want de voorkant van een veelzijdigheidssjabrak is iets ronder en in het geheel iets kleiner dan een dressuurdekje.

De veelzijdigheidsdekjes van Pfiff zijn enorm modieus en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Van felle groene of roze kleuren tot chique donkere blauwe en zwarte kleuren. Er zijn veel printjes, patroontjes en designs te vinden. Er zijn veelzijdigheidssjabrakken met singellussen en zonder, allemaal aanpasbaar door klittenband.

Ook vind je veel wedstrijddekjes als veelzijdigheidsdekjes. Van simpele witte dekjes tot witte dekjes met mooie biesrand of met diamantjes. Daarnaast zijn er ook veelzijdigheidsdekjes met zadeltassen. Dit dikke sjabrak beschermt de rug van je paard tijdens langere ritten en in de zadeltassen die vast zitten aan het sjabrak kun je spullen opbergen. Ook vind je veelzijdigheidsdekjes in een zadelvorm, verkrijgbaar in diverse basiskleuren.

Uiteraard hebben wij ook Pfiff dressuurdekjes in het assortiment.

Naast het veelzijdigheidsdekjes heeft Pfiff nog veel meer trendy ruiterkleding- en benodigdheden, Pfiff rijbroeken en Pfiff zadels. De ruiterkledinglijn van Pfiff bevat alles wat een moderne ruiter nodig heeft. Er zijn diverse collecties verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen.

Alle veelzijdigheidsdekjes van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff veelzijdigheidsdekje altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!