Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Teugel

Pfiff teugels koop je bij Agradi! Pfiff heeft een divers assortiment aan teugels. Jachtteugels, lerenteugels, gevlochten, geweven, voor een enkelspan of met trendy strass steentjes. Ontdek hieronder de teugels van Pfiff. Kun je toch niet helemaal het geschikte Pfiff teugel vinden voor jouw paard? Kijk dan ook zeker even bij al onze teugels.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Naast Pfiff zadels en Pfiff hoofdstellen hebben wij ook hoogwaardige Pfiff teugels zit hierbij passen. Het is voor iedere ruiter en paard verschillende welke teugels hier het beste bij passen. Daarom wordt het assortiment teugels van Pfiff kort besproken. Er zijn teugels van Pfiff voor dressuur, springen en zelfs speciale teugels voor de jacht. Daarbij kun je kiezen uit rubberen, leren, gevlochten, geweven of elastische teugels. Voor beginners en jonge paarden is het aan te raden om elastische teugels te nemen, deze veren mee met de beweging en zal niet te veel druk leggen in de mond van het paard.  Voor dressuur en springen verschilt het per paard en ruiter welke teugels het beste zijn. Lederen teugels zijn stevig en duurzaam en worden daarom veel gebruikt.

Glijden de teugels snel uit je handen? Dan zijn de gevlochten teugels van Pfiff de oplossing! Doordat het leer gevlochten is geeft het je meer grip en glijden je teugels minder snel uit je hand.

Daarnaast heeft Pfiff ook leidsels voor bijvoorbeeld een enkelspan. Deze leidsels kun je gemakkelijk gebruiken voor het leiden van je paard voor de wagen. Bekijk goed welke maat je nodig hebt, want dit kan per paard verschillen.  

Verder zijn er ook speciale teugels voor aan het hoofdstel van een IJslander. Deze IJslandse teugels zijn van leer met lederstops en een draaibare karabijnhaak die je gemakkelijk kunt vasthaken aan het bit. Zoek je meer producten voor je IJslander? Bekijk ook een de IJslandershop van Pfiff!

Alle teugels van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff teugel altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!