Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Springsingel concept

Wanneer je meer intensief met je paard springt en deelneemt aan springwedstrijden of crosses, is het verstandig om een springzadel te kopen. Om een zadel op zijn plek te houden heb je natuurlijk een singel nodig. Pfiff heeft speciaal voor de springruiters onder ons singels in het assortiment welke je paard optimaal beschermen bij het springen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Pfiff Leren Singel Crosby Zwart
    € 86,95 € 65,21 -25%

    Pfiff Leren Singel Crosby Zwart

    (4)
Aantal per pagina:
24 96

Een springzadel is speciaal aangepast voor de hoge eisen die de discipline aan paard en ruiter stelt. Doordat het zadel verder naar voren gebouwde zweetbladen heeft, kan je beugels korter doen waardoor je zelf beter met je paard mee kan bewegen bij het springen. Springzadels hebben een vlakke zit en weinig wrong om het voor de ruiter gemakkelijk te maken in de verlichte zit te gaan en met de sprong mee te bewegen, geholpen door de kortere beugelriemen. Ook is het zadel is veel korter dan een dressuurzadel, je hebt dan ook een langere singel nodig.

De springsingels van Pfiff zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor het paard en de beweging niet in de weg te zitten. Pfiff heeft dan ook singels van verschillende materialen, om voor ieder paard een passende te hebben. Er zijn springsingels van Pfiff welke zijn voorzien van elastische inzetstukken, zodat je paard bewegingsruimte houdt, ook als er goed aangesingeld is.

De Pfiff Singels met Nepvel is gemaakt van sterke synthetische materialen. De singel is gevoerd met bont over bijna de hele lengte, zo heeft je paard het zachte nepvel over zijn hele buik. Ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor schurende singels of die gevoelig reageren.

De luxere singels zijn uitgevoerd in zacht maar stevig en soepel rundleer. De singel heeft een aantal ringen, waaraan hulpteugels zoals een martingaal of een voortuig vast gemaakt kunnen worden.

Opvallend aan de vorm van een springsingel is een buikflap, die het hele borstbeen van het paard bedekt. Dit zorgt ervoor dat wanneer het paard de benen invouwt boven de sprong, hij zichzelf niet verwond met zijn voorijzers.

Je bestelt alle singels van Pfiff gemakkelijk en voordelig bij Agradi.