Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Sporen

Pfiff heeft diverse hoogwaardige sporen. Alle Pfiff artikelen zijn voordelige verkrijgbaar bij Agradi. Pfiff heeft verschillende soorten sporen in het assortiment, van ronde of hamersporen tot kunststof sporen. Ontdek hieronder de sporen van Pfiff.

Geen producten gevonden.

Naast een ruiterkledinglijn heeft Pfiff ook een groot assortiment aan ruiterbenodigdheden. Verschillende soorten sporen kun je daarom ook terugvinden in het assortiment. Het is belangrijk om te bekijken welke sporen je paard nodig heeft. Er zijn simpele sporen en sporen met een scherpere inwerking. Het is onnodig om met scherpe sporen te rijden als je paard dit niet nodig heeft.

De Pfiff sporen zijn er in verschillende soorten maten en soorten voor volwassenen en kinderen. De materialen die Pfiff gebruikt zijn metaal, kunststof en roestvrijstaal. Deze zijn er in verschillende lengtes en uitvoering. Denk aan ronde sporen, hamersporen of sporen met wieltjes. Pfiff heeft zelfs speciale westernsporen in het assortiment. Het complete assortiment sporen van Pfiff is verkrijgbaar bij Agradi.

Daarnaast zijn ook alle sporen accessoires van Pfiff bij Agradi verkrijgbaar. Er zijn verschillende sporenriempjes verkrijgbaar, deze zijn bedoeld om de sporen te bevestigen aan je rijlaars, bijvoorbeeld Pfiff rijlaarzen. Er zijn sporenriempjes van leer, kunststof of gevlochten sporenriempjes in diverse kleuren. De sporenriempjes van Pfiff hebben allemaal hoogwaardige sluitingen, zodat de sporen op de juiste plek blijven. Er zijn ook sporenbeschermers verkrijgbaar om je laarzen te beschermen tegen de sporen.

Alle sporen van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff sporen altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!