Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Speelballen voor Paarden

Pfiff heeft uitdagend speelgoed voor je paard! Het Pfiff speelgoed is voordelig verkrijgbaar bij Agradi.nl. Met speelgoed zoals speelballen of een voerbal kan je paard zich extra vermaken in stal of in de paddock. Bekijk hieronder het paardenspeelgoed van Pfiff.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Pfiff heeft speciaal speelgoed voor je paard! Speelgoed biedt extra stimulatie en helpt tegen verveling én stress op stal. Vooral in de winter staan paarden meer op stal en dan kunnen ze zich gaan verveling. Als paarden zich verveling kunnen ze rare kwaaltjes ontwikkelen zoals luchtzuigen of weven. Voor extra stimulatie kun je het paardenspeelgoed van Pfiff gebruiken. Dit is geschikt voor zowel op stal als in de paddock of weiland.

Er zijn verschillende soorten speelgoed voor je paard. Een voerbal houdt je paard bezig op stal en reduceert stress. Je kan de voerbal vullen met voerpellets of hooi en dit zal je paard langer bezighouden dan normaal. Nadat het voer op is kan je paard er ook nog mee spelen. Daarnaast heb je ook verschillende opblaasbare speelballen. Pfiff heeft kleine speelballen die je kan ophangen in stal, maar ook grote opblaasbare ballen. Met de grotere opblaasbare ballen kun je paard als het ware gaan voetballen in de bak of paddock. Aan alle speelballen zitten een handgreep, zodat je paard de speelbal ook kan oppakken.

Naast speelballen voor paarden heeft Pfiff nog veel meer ruiterbenodigdheden en trendy ruiterkleding, zoals Pfiff rijbroeken en Pfiff rijlaarzen. De ruiterkledinglijn van Pfiff bevat alles wat een moderne ruiter nodig heeft. Er zijn diverse collecties verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Deze collecties bestaat uit kwaliteitskleding en trendy en chique kleuren. Van een trainingsoutfit tot een wedstrijdoutfit, Pfiff heeft de geschikte ruiterkleding voor een lage prijs! Ontdek al het paadenspeelgoed van Pfiff voordelig bij Agradi.nl!