Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Rijzweep

Pfiff rijzwepen koop je bij Agradi. De Pfiff rijzwepen van hoge kwaliteit vind je hier. Van Pfiff vind je verschillende soorten rijzwepen voor alle disciplines van het paardrijden. Verkrijgbaar in vele diverse kleuren! Bekijk hieronder het assortiment aan rijzwepen van Pfiff. Kun je toch niet helemaal het geschikte Pfiff rijzweep vinden? Kijk dan ook zeker even bij al onze rijzwepen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Pfiff Zwepenhanger 11 Zwepen
    € 3,95 € 2,96 -25%

    Pfiff Zwepenhanger 11 Zwepen

    (55)
Aantal per pagina:
24 96

Pfiff heeft ook een groot assortiment aan accessoires en benodigdheden voor het paardrijden. Diverse soorten rijzwepen vind je daarom ook in het assortiment. In dit ruime aanbod vind je rijzwepen met verschillende lengtes, kleuren, materialen en soorten. Pfiff heeft voor iedere discipline van het paardrijden een geschikte rijzweep!

Een rijzweep wordt in de paardensport veel gebruikt. Een zweep is goed middel om je paard te corrigeren, maar komt het tijdens het verzamelen van gangen van pas. Zo zijn er verschillende dressuurzwepen in verschillende lengtes. Het varieert per paard en ruiter welke lengte het meest geschikt is. Daarnaast vind je ook korte springzwepen in het assortiment, om je paard tijdens het springen op de juiste manier te kunnen corrigeren.  Verder zijn er ook verschillende zwepen voor het menen en het longeren. Denk hierbij aan een uitschuifbare telescoopzweep of een lange koetsierszweep.

Daarnaast vind je van Pfiff ook zwepenhangers. Deze zwepenrekken zijn erg functioneel om al je zwepen in op te bergen, ideaal voor in de zadelkamer. Er zijn zwepenhangers tot wel 11 hangers. Deze zijn erg handig voor op maneges. Op deze manier zijn je zwepen altijd netjes opgeborgen en kun je ze niet kwijtraken.

Alle rijzwepen van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff rijzweep altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!