Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Pijpkousen

Pfiff pijpkousen koop je voordelig bij Agradi.nl! Pijpkousen beschermen de hoef en pezen van je paard. Pfiff heeft functionele pijnkousen in trendy kleuren in het assortiment. Er is een groot assortiment van Pfiff voor paard en ruiter verkrijgbaar bij Agradi.nl. Pfiff gaat voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bekijk hieronder het assortiment van de Pfiff pijpkousen. Kun je toch niet helemaal het geschikte Pfiff pijpkousen vinden voor jouw paard? Kijk dan ook zeker even tussen al onze pijpkousen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Pfiff Peesbeschermers Achterbenen Zwart
  vanaf € 20,21 -25%

  Pfiff Peesbeschermers Achterbenen Zwart

  (2)
 2. Sale
  Pfiff Peesbeschermers Achterbenen Bruin
  vanaf € 20,21 -25%

  Pfiff Peesbeschermers Achterbenen Bruin

  (2)
 3. Sale
  Pfiff Peesbeschermers Voorbenen Bruin
  vanaf € 20,21 -25%

  Pfiff Peesbeschermers Voorbenen Bruin

  (6)
Aantal per pagina:
24 96

Pfiff heeft een uitgebreid assortiment aan beenbescherming voor je paard. Tijdens een zware training kan je paard zijn pezen aantikken. Sommige paarden doen dat meer als andere paarden. Het is daarom belangrijk om je paard voldoende beenbescherming te bieden. Pijpkousen lopen net als bij peesbeschermers vanaf de kogel omhoog. Hiermee bescherm je de benen, vetlok en hoef van je paard tegen aantikken.

Er zijn verschillende soorten pijnkousen: met een harde binnenkant, extra klittenbandsluitingen en anatomische gevormde pijnkousen. Pfiff heeft verschillende soorten pijnkousen in het assortiment. Sommige soorten kunnen voor zowel het voorbeen als het achterbeen gebruikt worden. De Pfiff Soft 3 in 1 Beschermers zijn pijpkousen met een extra klittenbandsluiting onder de kogel. Deze beschermers bieden extra steun op de strijkplekken. Deze soort is wel geschikt voor het voor- en achterbeen.

Een andere populaire pijpkous zijn de anatomische gevormde pijpkousen. De Pfiff Allinone pijpkous is een anatomische gevormde beschermers die de benen en de hoeven van het paard beschermen. Het is een combinatie van een peesbeschermer en springschoen. Ze zijn gemaakt van non-slip neopreen met klittenbandsluitingen om de ideale pasvorm te creëren.

Naast pijpkousen hebben wij ook Pfiff springschoenen, Pfiff peesbeschermers en strijklappen van Pfiff in het assortiment. Pfiff biedt een uitgebreid assortiment aan beenbescherming. Pfiff heeft een diverse soorten peesbeschermers voor je paard. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en trendy kleuren. Van anatomische gevormde peesbeschermers tot gesloten peesbeschermers met nep bont. Maak je setje compleet met een chique zadeldekje van Pfiff!

Alle pijpkousen van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi.nl. Er is een groot assortiment voor paard en ruiter. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff pijpkousen altijd voor de allerlaagste prijs bij Agradi.nl!