Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Muilkorf

Pfiff muilkorven koop je bij Agradi. Een goede muilkorf voor je paard van Pfiff vind je hier. Van dit merk zijn er verschillende soorten muilkorven, van een graas muilkorf tot een antibijtkap. Bekijk hieronder alle soorten paarden muilkorven.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Naast een compleet assortiment voor paard en ruiter heeft Pfiff ook een ruim assortiment voor stal- en weidebenodigdheden. Een muilkorf voor je paard kun je gebruiken voor zijn veiligheid. Alle muilkorven van Pfiff zijn met grote zorg ontwikkeld en hebben een anatomische vorm zodat het comfortabel is voor je paard.

Pfiff heeft diverse soorten muilkorven voor je paard. Het meest gebruikte is de graas muilkorf. Dit is een ideaal product om de gras consumptie van je paard te beperken bij de eerste weidegang of tijdens het hoogseizoen. Sommige paarden kunnen te veel gras eten als ze in het weiland staan en dat kan voor vele gezondheidsproblemen gaan zorgen.

Het graas muilkorf van nylon is zacht en heeft 5-voudige verstelmogelijkheden en veel openingen. Daarnaast zijn er ook graas muilkorven van kunststof. Deze zijn steviger, makkelijk afwasbaar en kun je gemakkelijk vastmaken aan het halster.

Daarnaast heeft Pfiff ook verschillende soorten antibijtkappen in het assortiment. Deze kappen kun vastmaken aan het halster en zal onder andere dienen als dekenbeschermer.

Alle muilkorven van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff muilkorf altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl.