Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Mentuig

Pfiff mentuigen koop je online bij Agradi. Bij Pfiff vind je bijvoorbeeld menhoofstellen, tweespan tuig, schofttuighaak, achtertuig, borstlap en leren strengen. Bekijk hieronder het assortiment van Pfiff mentuigen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Pfiff Menhoofdstel Standard Zwart
  vanaf € 37,46 -25%

  Pfiff Menhoofdstel Standard Zwart

  (5)
 2. Sale
  Pfiff Soft- Leidsels- Enkelspan Lichtbruin
  vanaf € 20,96 -25%

  Pfiff Soft- Leidsels- Enkelspan Lichtbruin

  (6)
 3. Sale
  Pfiff Menhoofdstel Prasentation Zwart
  vanaf € 59,96 -25%

  Pfiff Menhoofdstel Prasentation Zwart

  (3)
 4. Outlet
  Pfiff Disselriem Zwart Full
  € 36,95 € 18,48 -50%

  Pfiff Disselriem Zwart Full

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Pfiff heeft een groot assortiment aan artikelen voor de paardensport. Als ruitersportspecialist hebben zij ook een ruim assortiment ontwikkeld voor de mensport. Hierin vind je leidselgeleiders, shetlandertuig, enkelspan tuig, leren bellenstreng, borstlappen enkel gebogen of dubbel gebogen, schofttuighaken, menhoofdstellen en nog veel meer. Het is tijdens het mennen belangrijk dat je goed en betrouwbaar tuig hebt voor de veiligheid en het comfort van je paard. Voor een perfecte pasvorm wordt al het mentuig van Pfiff ontwikkeld en vervaardigd door uitstekend vakmanschap. Verder worden alleen de meest hoogwaardige leersoorten gebruikt voor hoge kwaliteit, luxe en duurzaamheid.

Een van de belangrijke onderdelen van het mentuig is een menhoofdstel gecombineerd met een goed tuig. Bij Pfiff zijn er verschillende soorten menhoofdstellen verkrijgbaar. Er is een standaardmodel verkrijgbaar die te gebruiken is voor een een- en tweespan met oogkleppen, met draad versterkte windriemen en verchroomd beslag. Daarnaast zijn er ook luxere uitvoeringen. Bijvoorbeeld het Pfiff menkopstuk zwart met een drivende toom voor een een- en dubbele harnas. Deze heeft talrijke voordelen, zoals een anatomisch gesneden en zacht gevoerd hoofdstukje, halve blinkers, browband met rozetbeschermer, zachte gevoerde neusriem en roestvast beslag.

In het kort heeft Pfiff een ruime keuze in mentuig voor een een-,twee-,vierspan voor een eerlijke prijs!

Alle mentuigen van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff mentuig altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!