Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Longeersingel

Pfiff longeersingels koop je bij Agradi. Pfiff heeft verschillende soorten longeersingels voor paarden en pony’s. Deze longeersingels zijn geschikt om je paard vanaf de grond te trainen. Bekijk hieronder het assortiment van Pfiff longeersingels. Kun je toch niet helemaal het geschikte Pfiff longeersingel vinden voor jouw paard? Kijk dan ook zeker even bij al onze longeersingels.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Longeren is een fijne manier om te paard beweging te geven of vanaf de grond te trainen. Het wordt ook veel gebruikt bij jongen paarden. Om te kunnen longeren heb je verschillende benodigdheden nodig en Pfiff heeft alles voor het longeren. Dit merk heeft longeerlijnen in verschillende lengtes, materialen en soorten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een longeersingel te gebruiken, waar je de Pfiff longeerlijn of dubbele longe aan kan bevestigen. Ook kun je aan deze singel hulpteugels bevestigen om je paard te helpen om in de juiste houding te lopen. Het is belangrijk dat de longeersingel goed zit bij je paard, daarom heeft Pfiff een uitgebreid assortiment.

Er zijn longeersingels in verschillende maten voor pony’s en grote paarden. Alle singels van Pfiff zijn verstelbaar en voorzien van ringen. Er zijn singels die compleet zijn onderlegd met bont, zodat ze geen schuurplekken vooroorzaken bij paarden met een gevoelige huid. Ook zijn er longeersingels met een leren kussens aan de bovenkant. Het kan per paard en training verschillende welke longeersingels je nodig hebt.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om de Pfiff longeeronderlegger te gebruiken. Dit is een schuimkussen van hygiënisch katoen. Het kussen is een must voor elke longeersingel, omdat het de positie van de singel verbetert en wrijven en uitglijden voorkomt.

Zoek je nog meer longeerbenodigdheden van Pfiff? De Pfiff Ruitershop bij Agradi bestaat uit heel veel voordelige longeerproducten! Denk aan hulpteugels voor het longeren, kaptoom, longeerbitstukjes en longeerlijnen. Allemaal hoogwaardige producten om je paard goed te kunnen longeren!

Alle longeersingels van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff longeersingel altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!