Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff IJslandershop

Pfiff heeft paardensportartikelen speciaal ontworpen voor de IJslandse paarden. In deze IJslandershop van Pfiff vind je onder andere hoofdstellen, zadels, stijgbeugels en peesbescherming voor IJslanders. Er is een groot assortiment van Pfiff voor paard en ruiter verkrijgbaar. Bekijk hieronder het assortiment de IJslandershop van Pfiff. 
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Pfiff Ijslandstijgbeugel
    € 34,95 € 27,96 -20%

    Pfiff Ijslandstijgbeugel

    (6)
Aantal per pagina:
24 96

Bij Agradi vind je een speciale IJslandershop van Pfiff! In deze IJslandershop vind je producten voor je IJslandse paard. Deze IJslandse paarden worden al meer dan 1000 jaar gefokt in IJsland. Dit bijzondere paard heeft extra gangen zoals tölt en de telgang. Daarom worden voor IJslandse paarden speciale paardensportproducten gebruikt. Pfiff biedt ook speciale zadels aan voor deze paarden. Deze IJslandse zadels zijn speciale zadels met ribbels op het zitvlak. Deze ribbels in het zadel moeten ervoor zorgen dat de ruiter de gangen beter kan opvangen. Daarnaast heeft Pfiff ook speciale IJslander stijgbeugels die bij het IJslandse zadel passen. Door die extra gangen is het belangrijk om te kiezen voor de juiste pees- en beenbescherming voor je IJslander. Daarom heeft dit merk verschillende soorten beenbescherming ontwikkeld om de benen van je IJslander te beschermen.

Daarnaast heeft Pfiff ook IJslandse hoofdstellen in het assortiment. Je kunt kiezen uit zwart of bruinleer met of zonder frontriem. Alle IJslandse hoofdstellen van Pfiff worden geleverd zonder keelriem. De hoofdstellen worden wel geleverd met IJslandse teugels, deze kunnen met een musketonhaak worden vastgemaakt aan het bit. Pfiff heeft zelfs IJslandse (watertrens) bit, speciaal gericht op het IJslandse paard.

Pfiff heeft een ruim assortiment aan paardensportartikelen die speciaal zijn ontwikkeld voor IJslanders. Voor meer informatie kun je kijken bij de algemene IJslander shop. Bij Agradi zijn IJslander producten van de merken Ice Line, HKM en Pfiff te koop. Hierin vind je nog meer producten voor je IJslander.

Alle producten van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff artikelen voor jouw IJslander altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!