Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Hoofdstelhanger

Pfiff hoofdstelhangers koop je online bij Agradi. Al je tuig netjes ophangen met de hoofdstelhangers van Pfiff! Van dit merk vind je verschillende soorten tuig- en hoofdstelhangers. Het is namelijk erg belangrijk om je tuig goed op te bergen, om de kwaliteit van je tuig te behouden. Bekijk hieronder alle hoofdstelhangers van Pfiff.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Pfiff Kunststof Hoofdstelhouder Zwart
  € 2,95 € 2,21 -25%

  Pfiff Kunststof Hoofdstelhouder Zwart

  (6)
 2. Sale
  Pfiff Kunststof Hoofdstelhouder Rood
  € 2,95 € 2,21 -25%

  Pfiff Kunststof Hoofdstelhouder Rood

  (1)
Aantal per pagina:
24 96

Naast een compleet assortiment voor paard en ruiter heeft Pfiff ook een ruim assortiment voor stalbenodigdheden. Daarom vind je ook diverse hoofdstel- en tuighangers van Pfiff. Deze hangers zijn van hoge kwaliteit en bieden een vakkundige opslag voor alle soorten tuig.

Een Pfiff hoofdstelhanger kan bestaan uit verschillende variaties. Je kan kiezen uit een enkele houder of een hanger met meerder haken. Om je hoofdstel netjes op te bergen is het belangrijk dat je een goede hanger hebt, zodat het je tuig en leer niet kan beschadigen. Daarom hebben de hoofdstelhangers van Pfiff een gebogen rand waar het kopstuk van je hoofdstel veilig in kan hangen. Heb je meerdere hoofdstellen of wil je je halsters ook netjes opbergen? Dan heeft Pfiff ook hoofdstelhanger met meerdere haken. Hier kun je meerdere hoofdstellen of halster aan ophangen.

Daarnaast heeft dit merk ook hoofdstelschoonmaak haken. Dit is een perfect hulpmiddelen voor het reinigen van hoofdstellen, bitten en halsters. Je kan je hoofdstel er gemakkelijk inhangen, zodat je alles riempjes en stukjes leer kunt schoonmaken.

Heb je veel (men)tuig om op te bergen? Pfiff heeft ook een tuigdrager set. Deze set bestaat uit 4 delen en bieden een fijne opslag en presentatie van je tuig. Er zijn houders voor de hoofstukken, schoftjes, borstlap en achtertuig.

Heb je nog meer paardrijbenodigdheden om op te bergen? Bekijk dan ook eens de Pfiff zadeldragers en dekenbeugels van Pfiff.

Alle hoofdstelhangers van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff hoofdstelhanger altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!