Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Dekenriemen

Alle dekenriemen van Pfiff vind je voordelig bij Agradi! Er is een groot assortiment van Pfiff voor paard en ruiter is verkrijgbaar bij Agradi.nl. Er zijn losse dekenriemen zoals bilkoorden, staartriemen en diverse sluitingen van Pfiff verkrijgbaar. Hiermee kun je zelf je Pfiff deken repareren en een hoop kosten besparen. Bekijk hieronder het assortiment Pfiff dekenriemen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Pfiff Bilkoorden Zwart Set van 2
  € 9,50 € 7,12 -25%

  Pfiff Bilkoorden Zwart Set van 2

  (69)
 2. Sale
  Pfiff Staartriem voor Dekens Zwart
  € 5,50 € 4,12 -25%

  Pfiff Staartriem voor Dekens Zwart

  (23)
Aantal per pagina:
24 96

Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Daarom zijn ook alle accessoires of reserveonderdelen van Pfiff verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Pfiff heeft een enorm groot assortiment aan paardendekens en als eigenaar van een paard weet je dat er wel iets kapot kan gaan. Daarom heeft Pfiff een groot assortiment aan lossen dekenriemen. Denk hierbij aan losse bilkoorden, staartriemen en schuifsluitingen voor de kruissingels. Alle dekenriemen zijn geschikt voor Pfiff paardendekens, maar ook voor andere paardendekens.

Pfiff heeft een ruim assortiment aan losse bilkoorden in verschillende kleuren, denk aan groen, zwart, geel of rood. Hiermee matcht het bijna altijd met je paardendeken. Deze reserve bilkoorden zijn voorzien van een karabijnhaak die je gemakkelijk kan vastmaken aan je deken. Ook zijn er diverse staartriemen verkrijgbaar van Pfiff. Ook deze reserve staartriemen zijn voorzien van makkelijke karabijnhaken. Verder zijn er Pfiff sluitingen met schuifsysteem verkrijgbaar. Deze metalen sluitingen zijn voor het repareren van de sluitingen van de kruissingels.

In het kort zijn er losse dekenriemen voor alle paardendekens van Pfiff. Alle accessoires van Pfiff zijn verkrijgbaar van Agradi.nl. Heb je bijvoorbeeld een breed paard en past het deken niet goed bij de borst? Probeer dan eens een borstverbreder van Pfiff. Hiermee verleng je het deken bij de borst en sluit het deken beter aan bij de bouw van je paard.

Bestel je Pfiff paardendeken voordelig bij Agradi. Allemaal met een hoog draagcomfort. Koop jouw Pfiff dekenriemen voor de allerlaagste prijs bij Agradi.nl!