Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Pfiff Dekenbeugel

Pfiff dekenbeugels koop je bij Agradi. Paardendekens schoon en netjes opgeborgen met het Pfiff dekenbeugel! Van dit merk vind je verschillende soorten dekenrekken om de dekens van je paard op te bergen. Door de dekens op te hangen kunnen ze goed doorluchten en voorkom je schimmels in de deken. Bekijk hieronder alle dekenbeugels van Pfiff.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Pfiff Dekenhouder
    € 24,95 € 18,71 -25%

    Pfiff Dekenhouder

    (3)
Aantal per pagina:
24 96

Naast een compleet assortiment voor paard en ruiter heeft Pfiff ook een ruim assortiment voor stalbenodigdheden. Alle dure spullen en benodigdheden wil je veilig en netjes kunnen opbergen, zoals paardendekens. Deze dekens nemen veel plaats in beslag en het is belangrijk om ze netjes op te bergen. Daarom heeft Pfiff diverse dekenbeugels die je kunt gebruiken.

In het assortiment van Pfiff vind je verschillende soorten dekenbeugels. Je kan kiezen voor een dekenbeugel die je kunt bevestigen aan bijvoorbeeld de staldeur. Op deze manier is de deken netjes opgeborgen, maar ook dicht bij de hand. Vooral handig in het frisse voorjaar als je nog veel dekens moet omwisselen. Daarnaast heeft Pfiff ook een dekenrek die je gemakkelijk kunt meenemen en kan bevestigen. Deze flexibele dekenrekken zijn handig voor op wedstrijd, zodat je alle dekens bij de hand hebt. Ten slotte zijn er ook dekenbeugels met draaibare haak van Pfiff. Aan deze haak kun je je dekens gemakkelijk ophangen en is geschikt voor alle dekenmaten. Door je paardendeken op te hangen kan het goed doorluchten en voorkom je groei van bacteriën en schimmels. Deze dekenbeugels met haak zijn ook erg geschikt als presentatiemiddel.

Heb je nog meer tuig om op te bergen? Bekijk dan ook eens de Pfiff hoofdstelhangers en zadeldragers van Pfiff.

Alle dekenbeugels van Pfiff zijn goedkoop verkrijgbaar bij Agradi. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook op alle artikelen van Pfiff. Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Koop jouw favoriete Pfiff dekenbeugel altijd voor de allerlaagste prijs op Agradi.nl!