Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Pfiff Ruitersport

Pfiff is een enorm bekend merk binnen de ruitersport. Het merk heeft een groot assortiment aan paardensportartikelen. Pfiff heeft producten voor ruiter, paard, stal en erf. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Outlet
Pfiff Hoefschoen Zwart/Blauw Maat 0
€ 66,98€ 50,24-25%

Pfiff Hoefschoen Zwart/Blauw Maat 0

(3)
Outlet
Pfiff Jodhpurs Traun Zwart 42
€ 69,95€ 48,96-30%

Pfiff Jodhpurs Traun Zwart 42

(4)
Outlet
Pfiff Jas Mollymook Antraciet 52
€ 87,99€ 61,59-30%

Pfiff Jas Mollymook Antraciet 52

(69)
Outlet
Pfiff Rijsokken Geruit Pinkrozelila 34
€ 6,99€ 5,59-20%

Pfiff Rijsokken Geruit Pinkrozelila 34

(138)
Outlet
Pfiff D Ring
€ 0,99€ 0,79-20%

Pfiff D Ring

(18)
Outlet
Pfiff Softshell Jas Hyden Grijs S
€ 59,95€ 35,97-40%

Pfiff Softshell Jas Hyden Grijs S

(1)
Outlet
Pfiff Chaps Kunstleer Zwart 8 Years
€ 31,99€ 19,19-40%

Pfiff Chaps Kunstleer Zwart 8 Years

(0)
Outlet
Pfiff Rijlaarzen Glasgow Zwart 40 R/R
€ 37,99€ 22,79-40%

Pfiff Rijlaarzen Glasgow Zwart 40 R/R

(6)
Aantal per pagina:
24

Dit merk levert betrouwbare producten tegen een eerlijke prijs. Als ruitersportspecialist helpen we jou graag aan goede ruitersportproducten.

In onze ruitershop vind je vele verschillende artikelen voor de paardensport. Als ruiter ben je bij Agradi aan het goede adres. Als paardeneigenaar wil je de beste producten voor jou en je paard. Bij Agradi hebben we daarom een groot en divers assortiment met goede kwalitatieve producten.

Het doel van Pfiff is door een nauwe samenwerking met ruiters en experts betrouwbare producten met hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een eerlijke prijs. Door jarenlange kennis en ervaring hebben ze een enorm assortiment kunnen ontwikkelen. In 1975 was de eerste ruitersportwinkel geopend. In de jaren daarop hebben ze geïnvesteerd in product en ontwikkeling voor paard en ruiter. In 1983 begonnen ze met de productie van paardendekens, zadeldekken en ruiterkleding. Nog geen vijf jaar later liep de productie erg goed en begon het assortiment zich nog meer uit te bereiden. Tot op het heden heeft het merk een enorm assortiment aan paardensportartikelen. Sinds 1975 heeft Pfiff competente en gemotiveerde medewerkers binnen het bedrijf met relevante ervaring binnen de hippische sport. Mede dankzij hun hebben ze zoveel producten kunnen ontwikkelen van hoge kwaliteit.

Pfiff heeft producten voor paard, ruiter en stal en erf. Voor de ruiter is er een grote en diverse collectie aan ruiterkleding. Van ruiterbroeken, shirts, sokken, jassen en vesten tot wedstrijdkleding. Ook voor het paard hebben ze een grote collectie ontwikkeld. Denk aan paardendekens, verschillende soorten rijtuigen, zadeldekken, halsters, singels, stijgbeugels en verzorgingsproducten. Maar ook voor stal en erf heeft Pfiff een groot assortiment. Denk hierbij aan dekenhouders, voerbakken, hoofdstelhouders, zadelhouders, voerballen, vastzetringen, hooinetten en stalscheppen.

Samengevat heeft Pfiff door haar jarenlange ervaring en kennis een groot en divers assortiment kunnen ontwikkelen voor de paardensport. Alle producten van Pfiff zijn verkrijgbaar bij Agradi. Daarnaast hebben wij diverse ruitersportartikelen van verschillende merken voor jou en je paard. Omdat de ruitersport een dure hobby is, bieden wij de producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Pfiff meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Als ruiter ben je daarom bij Agradi aan het goede adres.