Outlet

Petstages Hondenspeelgoed en Kattenspeelgoed

  1. Pet stages Quiet Glow Play Pair Kat
    Outlet

    Pet stages Quiet Glow Play Pair Kat

    0,99
    0
Aantal per pagina:
20 100

Uniek is de Dogwood collectie van Petstages. Dit kauwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor honden. Het hondenspeelgoed heeft de smaak en textuur van echt hout, maar niet de splinters. Hierdoor is het volledig veilig voor jouw huisdier om mee te spelen en op te kauwen.

Het Orka speelgoed is gemaakt van zacht kunststof dat ontworpen is met verschillende texturen. De texturen bevorderen kauwen van de hond en helpen het gebit schoon te houden en het tandvlees te masseren. Daarnaast is het speelgoed doordacht ontworpen. Zo past de Orka Tennisbal in vrijwel alle reguliere ballenwerpers. Ook voor katten heeft Petstages Orka speelgoed zoals de Wiggle Worm. Dit rubberen speeltje is gemaakt met kattenkruid en speciaal ontworpen voor kleine bekjes zoals die van tanden wisselende kittens.

Het innovatieve kattenspeelgoed van Petstages is ontworpen om je kat te stimuleren zijn natuurlijke instinct te volgen. Het speelgoed zoals de Cheese Chase, heeft meerdere functies, waardoor je kat er lange tijd mee zoet blijft. De Cheese Chase bestaat uit een muizenspeeltje op een stokje en twee balletjes die vast zitten in een plastic ring met verschillende openingen. Hierdoor kan je kat eindeloos met de balletjes of de muis spelen, zonder deze kwijt te raken. Gegarandeerd uren speelplezier.

Ook de krabplanken van Petstages zijn goed doordacht. Deze zijn gemaakt van stevig karton dat katten heerlijk vinden om aan te krabbelen. De planken van Petstages zijn bovendien ook bruikbaar als speelgoed. De Wobble and Scratch plank heeft bijvoorbeeld een stevige kunststof bal in het midden, waardoor de plank heen en weer schommelt. In de bal zitten belletjes en geluidsmakers die je kat extra stimuleren om de plank te gebruiken.

Naast de producten van Petstages heeft Agradi nog veel meer spullen voor huisdieren. Zo hebben we alles wat je nodig hebt voor katten en honden. Om de gezondheid van je dier te ondersteunen kun je een kijkje nemen bij de Dierendrogisterij. Ook hebben we een groot assortiment dierenvoer voor alle diersoorten. In de Outlet vind je allerlei spullen met hoge kortingen. Zo bestel je alles wat je nodig hebt voordelig en gemakkelijk bij Agradi.