Outlet

Petsnack Hondensnacks en Hondensnoepjes

 1. Petsnack Long 1kg
  Outlet

  Petsnack Long 1kg

  15,56
  5
 2. Petsnack Euroknaller Bullepees 15cm 1st

  Petsnack Euroknaller Bullepees 15cm 1st

  2,69
  16
Aantal per pagina:
20 100

De snacks van Petsnack zijn te verdelen in twee varianten. De zachte, kleine beloningssnoepjes en de ruwe, gedroogde dierlijke producten. De beloningssnoepjes zijn klein en zacht en daarmee perfect voor het trainen van je hond. Door de smaak en textuur zal je hond graag presteren om een snoepje te verdienen. Daarnaast zijn de snoepjes klein genoeg dat je hond ze snel weg kauwt en verder kan met de oefeningen. Hierdoor zijn de snoepjes ook ideaal om te gebruiken met clickertraining.

Verder heeft Petsnack een groot assortiment aan gedroogde dierlijke producten. Deze zijn een goede uitkomst als beloning voor honden met bijvoorbeeld een granen allergie. Snacks als pensstaafjes en gepofte kippenpoten zijn ideaal als kleine beloning of gewoon zomaar. Omdat ze volledig van natuurlijke herkomst zijn, zijn ze gezond voor je hond en passen goed in een uitgebalanceerd dieet.

De botten en geweien zijn goed om het kauwgedrag van je hond te stimuleren. Door het knagen en kauwen op de botten van Petsnack zorgt je hond voor het schoon en gezond houden van zijn eigen tanden en tandvlees. Omdat deze snacks volledig natuurlijk zijn is het belangrijk bij je huisdier in de buurt te blijven als hij op een van de botten of geweien kauwt. Wanneer deze (open) breken kunnen er splinters vrij komen die in de bek van je hond terecht kunnen komen.

Naast de producten van Petsnack heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor je hond. Hondenspeelgoed, manden en voerbakken hebben we in alle soorten en maten. Ook voor hondenvoer ben je bij Agradi aan het juiste adres. We hebben voer voor alle rassen en levensfasen, ook voer voor speciale diëten vind je bij Agradi. Bij de Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je huisdier gezond te houden. In de Outlet vind je veel producten met hoge kortingen. Zo bestel je bij Agradi gemakkelijk en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw huisdieren.