Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

PetSafe Elektrische Kattenluiken en Hondenluiken

PetSafe elektrische kattenluiken en hondenluiken koop je bij Agradi. PetSafe is marktleider in het maken van veiligheids- en inperkingsproducten voor huisdieren. Hun eigen productontwikkelaars zijn dan ook continue bezig met het ontwerpen en verbeteren van producten die het leven van jou en je huisdier veilig en fijn houden. In samenwerking met dierenartsen en gedragsdeskundigen wordt onderzocht of de producten voldoen aan de eisen. Veiligheid, Gezondheid en Welzijn van de dieren staat voor al hun producten vooraan. Je vind het assortiment van PetSafe dan ook bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De honden- en kattenluiken van PetSafe zijn, afhankelijk van de grote, geschikt voor zowel katten als honden. Er zijn simpele luikjes door middel van een rubberen flap of plastic deurtje, dat indien gewenst dicht gezet kan worden, maar er zijn ook deurtjes op basis van infrarood of magnetische sleutels. Deze luikjes kun je instellen op een van de vier standen: alleen naar buiten, alleen naar binnen, beiden of gesloten. De luikjes worden geactiveerd door de sleutel die je gemakkelijk aan de halsband van je kat of hond bevestigd. Deze is klein genoeg dat je het je huisdier niet belemmerd in zijn beweging. Door de sleutel kan alleen je eigen kat of hond gebruik maken van het luikje. Je hebt daardoor nooit meer vreemde katten op bezoek. Reserve sleutels zijn los verkrijgbaar, zodat meerdere huisdieren gebruik kunnen maken van het zelfde luikje.

Speciaal voor honden die veel blaffen heeft PetSafe blafbanden en andere middelen ontwikkeld om de hond te leren dat het blaffen een negatief resultaat heeft. De anti blaf banden van PetSafe doen het dier in tegenstelling tot schokhalsbanden geen pijn, maar stoten een voor de hond vervelende geur of geluid uit. Door de negatieve reactie op het blaffen zal de hond al snel leren om dit niet te doen.

Naast de producten van PetSafe heeft Agradi nog veel meer spullen voor huisdieren. Zo hebben we alles wat je nodig hebt voor katten en honden. Om de gezondheid van je dier te ondersteunen kun je een kijkje nemen bij de Dierendrogist. Ook hebben we een groot assortiment dierenvoer voor alle diersoorten. In de Outlet vind je allerlei spullen met hoge kortingen. Zo bestel je alles wat je nodig hebt voordelig en gemakkelijk bij Agradi.