• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Petosan Tandverzorging voor Honden

  1. Outlet
    € 10,19 € 4,17 -59%
    Petosan Tandenborstel 2kops Dog 16kg+ L
    (1)
Aantal per pagina:
20 100

Veel mensen laten het gebit van hun hond maximaal eens per jaar controleren en schoonmaken door de dierenarts of gaan er van uit dat botten of andere kauwspeeltjes het gebit voldoende goed schoon houden. Net als bij mensen is het belangrijk om de tanden en het tandvlees van je hond gezond te houden door regelmatig te poetsen. Het bezoek en de jaarlijkse controle door de dierenarts zijn alleen nodig om te controleren of het gebit goed is bijgehouden. Door het gebit van je hond dagelijks te poetsen verminder je de vorming van tandplak aanzienlijk. Een ander voordeel is dat je de tanden en het tandvlees van je hond goed leert kennen en daardoor problemen snel opmerkt.

Petosan heeft verschillende tandenborstels en tandpastas voor honden. Om je puppy al te laten wennen aan het poetsen van zijn tanden wordt aangeraden te beginnen met de Oral Cleaner. Een zachte, antimicrobacteriële en zelfreinigende vingerhoes waarmee je gemakkelijk de tanden van je hond kunt schrobben. Als je hond hieraan gewend is kun je overstappen op een van de tandenborstels.

De tandenborstels zijn voorzien van een dubbele borstelkop, zodat je gemakkelijk om de tanden van je hond heen kan borstelen aan alle kanten. Vooral de hoektanden en kiezen kun je hierdoor goed bereiken en schoonhouden. De tandpasta van Petosan is verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo kun je de smaak gebruiken die je hond het lekkerst vind.

Naast de producten van Petosan heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor je hond. Hondenspeelgoed, manden en voerbakken hebben we in alle soorten en maten. Ook voor hondenvoer ben je bij Agradi aan het juiste adres. Bij de Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je huisdier gezond te houden. In de Outlet vind je veel producten met hoge kortingen. Zo bestel je bij Agradi gemakkelijk en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw huisdieren.