Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Pet+Me Borstels

De Pet+Me borstel zal je huisdier, met lange of korte haren, op verschillende manieren verwennen en verzorgen. Pet+Me heeft verschillende soorten borstels op de markt gebracht om de vacht van je huisdieren, zoals honden, katten en paarden, optimaal te verzorgen. De reinigings- en massageborstel zorgt voor een evenwichtige combinatie van efficiëntie en comfort. De borstel zijn erg zacht, zelfs geschikt voor de meeste gevoelige huid. Ze zijn het meest effectief bij het verwijderen van los haar en andere onregelmatigheden. De Pet+Me borstel is gemaakt van 100% zuiver siliconen, veilig voor zowel mens als dieren. Voor een grondige reiniging, kunnen ze borstels in de wasmachine gedaan worden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Borstels van Pet+Me worden door verschillende redenen aanbevolen door professionals en dierenartsen. De borstels zijn gemaakt van siliconenmateriaal en is volledig vrij van schadelijke chemicaliën en metalen. Door het flexibele materiaal, vormen de borstels zich aan het lichaam van je huisdier. Ze zijn zeer zacht en kunnen daarom ook gebruikt worden rond alle delicate gebieden, zoals de ogen of de neus. Naast het comfort van een massage, zijn de borstels tegelijkertijd ook uiterst effectief in het verwijderen van los haar van de onderlaag en zelfs roos.

De producten zijn voorzien van Zwitserse kwaliteit. De borstels van Pet+Me zijn ontwikkeld door specialisten en zullen elke ras van honden en katten verwennen, ongedacht lang of korte vacht. Naast huisdieren zijn de borstels ook geschikt voor de vachtverzorging van paarden. De borstels verzorgt de vacht, maar geeft tegelijkertijd ook een massage. Dit stimuleert de bloedstroom en maakt je huisdier ontspannen. 

De borstel kan dus gebruikt worden voor verschillende dieren met een korte of lange vacht. Er zijn verschillende borstels ontwikkeld voor de lange en korte vacht. De kenmerken van de Pet+Me borstels zijn: diepe reiniging van de vacht, zorgt voor een diepglanzende vacht, zachte massage en stimulering van de stofwisseling en genezing, versterkt de huid en verzorgt de onderhuid. En het belangrijkste doel is het verwijderen van losse haren. De borstel ligt ergonomisch in de hand, waardoor het makkelijk in gebruik is. Verder zijn de borstels wasmachine en vaatwasser bestendig.

Tenslotte helpt het bij verwijdering van haar en stof op stoffering en kleding. Het werkt als een magneet met een statisch effect. Met behulp van de fijne kant kunnen zelfs haar, stof en allergenen verwijderd worden. Gebruik het op bekleding, tapijten, kleding en autostoelen. Pet+Me raad je aan om ongeveer twee keer per je huisdieren te poetsen. 

In het kort helpen de borstels van Pet+Me bij het verwijderen van losse haren bij dieren en zorgt voor een diepglanzende vacht. Door de grote voordelen van de borstels worden ze aangeraden door professionals en dierenartsen.