Outlet

Pet Rebellion Matten

 1. Pet Rebellion Voermat Dinner Mate Bruin 60x40cm

  Pet Rebellion Voermat Dinner Mate Bruin 60x40cm

  8,99
  0
 2. Pet Rebellion Schoonloopmat Kattenbak 60x40cm

  Pet Rebellion Schoonloopmat Kattenbak 60x40cm

  11,25
  0
 3. Pet Rebellion Schoonloopmat Kattenluik 60x40cm

  Pet Rebellion Schoonloopmat Kattenluik 60x40cm

  12,59
  0
 4. Pet Rebellion Boot Mate Zwart 100x67cm

  Pet Rebellion Boot Mate Zwart 100x67cm

  28,12
  0
Aantal per pagina:
20 100

De schoonloopmatten van Pet Rebellion, zoals de Dirty Dog doormat, zijn speciaal ontworpen om de voetjes van je huisdier bij binnenkomst schoon te maken. De zachte, maar stevige bovenkant zorgt er voor dat de vuiligheid loskomt. De matten absorberen vocht en modder, daardoor wordt voorkomen dat je huisdier alles door het huis heen loopt. Daarnaast zijn de matten een goede manier om je vloeren te beschermen tegen krassen en vieze pootjes.

De voermatten zijn gemaakt om gemorst water en voer op te vangen. Door de voerbakjes op de mat te plaatsen blijven ze ook mooi op een plek en schuiven niet de hele ruimte door. Hierdoor houd je de rest van je huis schoon en droog en kan je huisdier gemakkelijker eten.

Uiteraard heeft Pet Rebellion ook matten ter bescherming van je auto, zoals de Pet Rebellion Car Defender mat. Deze mat is de juiste afmeting voor de kofferruimte van een gemiddelde stationwagon. De Car Defender mat is voorzien van een extra flap die over de achterbumper van de auto naar beneden valt. Zo is de auto volledig beschermd tegen krassen en vuil, wanneer je hond in en uit de auto springt.

Alle matten van Pet Rebellion zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van een anti-slip ondergrond, waardoor ze niet schuiven en veilig zijn in gebruik. Extra handig is dat de matten gemakkelijk schoon te houden zijn. Alle matten van Pet Rebellion zijn wasmachine wasbaar. Naast de producten van Pet Rebellion heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor je hond. Hondenspeelgoed, manden en voerbakken hebben we in alle soorten en maten. Ook voor hondenvoer ben je bij Agradi aan het juiste adres. Bij de Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je huisdier gezond te houden. In de Outlet vind je veel producten met hoge kortingen. Zo bestel je bij Agradi gemakkelijk en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw huisdieren.