Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Pet Qwerks Hondenspeelgoed

Pet Qwerks hondenspeelgoed koop je online bij Agradi. Pet Qwerks is als bedrijf gespecialiseerd in het maken van speelgoed voor dieren dat veilig, innovatief en uitdagend is en blijft. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd

Het speelgoed van Pet Qwerks is geschikt voor alle soorten huisdieren, van honden en katten tot egels en konijnen. Ze streven er dan ook naar om hun speelgoed vernieuwend te houden en verveling bij huisdieren te bestrijden. Daarom kan Pet Qwerks uiteraard niet ontbreken in het assortiment van Agradi.

De Babble Ball van Pet Qwerks is een plastic bal die dierengeluiden maakt als je dier er langs loopt en enthousiaster word als er mee wordt gespeeld. Dit lokt je dier uit om uit zichzelf met de bal te gaan spelen. Zo kan je huisdier zelfstandig spelen en zal zich uren vermaken. Doordat dit speeltje geluid maakt is het ook erg geschikt voor dieren die slechtziend zijn. Ook dieren die bang zijn om alleen te zijn hebben erg veel baat bij de Babble Ball. Hoewel dit speelgoed vooral geliefd is bij honden, reageren veel verschillende soorten dieren er goed op. Van egels tot vogels en beren.

Een ander uniek product van Pet Qwerks is de Flavorit lijn. Dit kunststof kauwspeelgoed is zo gemaakt om eruit te zien als natuurlijke producten zoals horens en geweien, maar zonder het risico op splinters of afgebroken tanden. Om kauwen te stimuleren zijn de Flavorits verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken. Deze natuurlijke smaakstoffen zorgen voor een aantrekkelijke geur en smaak waardoor je dier er uren zoet mee is. Door het stevige, soepele nylon ontwerp zijn de Flavorit producten perfect om het gebit van je huisdier gezond te houden en zijn erg slijtvast.

Naast de producten van Pet Qwerks vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw huisdier. We hebben een groot assortiment speelgoed, manden en voerbakken voor allerlei soorten dieren. Ook voor dierenvoer bij je bij Agradi aan het juiste adres. Onze Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je huisdier gezond te houden. Wil je graag meer weten over jouw favoriete dier? Neem dan een kijkje in onze selectie boeken. Dan is er nog onze grote Outlet, waar je veel producten in de opruiming vind met hoge kortingen. Zo koop je bij Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.