Outlet

Pet Loo by PetSafe Indoor Hondentoilet

  1. Pet Loo Indoor Hondentoilet

    Pet Loo Indoor Hondentoilet

    155,69
    1
Aantal per pagina:
20 100

De Pet Loo is een stukje achtertuin in je huis. Het is een verplaatsbaar toilet voor honden, katten en andere kleine huisdieren. Daarmee is de Pet Loo ideaal voor mensen die op een flat wonen of wanneer je dier (tijdelijk) niet naar buiten kan. Daarnaast is de Pet Loo perfect voor het zindelijk maken van je huisdier.

De Pet Loo bestaat uit drie elementen. De stevige plastic bak heeft een schuin aflopende bodem, waardoor urine wordt verzameld in de opvangbak. Deze is gemakkelijk en hygiënisch te verwijderen en te reinigen. Op de bak ligt een grasmat van kunstgras. Het gras van de Pet Loo is speciaal ontwikkeld om zo echt mogelijk aan te voelen onder de poten van je huisdier, vooral honden reageren hier goed op. Doordat alle onderdelen van de Pet Loo gemakkelijk te verwijderen en te reinigen zijn, is het een goed alternatief voor puppy pads en andere zindelijkheidsmatten. De stevige bak is zo ontworpen dat deze het gewicht van een volwassen hond prima kan dragen. Daarmee is de Pet Loo niet alleen handig, maar ook veilig voor je huisdier.

Ook wanneer je een volwassen of ouder huisdier hebt is de Pet Loo in sommige gevallen een uitkomst. Wanneer je bijvoorbeeld minder mobiel bent of op een flat woont kan het lastig zijn je huisdier naar buiten te laten gaan wanneer hij zijn behoefte moet doen. Met de Pet Loo kan je je dier toch een fijn toilet bieden, zonder dat je zelf veel hoeft te doen.

Naast de producten van Pet Loo heeft Agradi nog veel meer spullen voor huisdieren. Om de gezondheid van je dier te ondersteunen kun je een kijkje nemen bij de Dierendrogist. Hier vind je alles om je dier gezond te houden, van ontwormingsmiddelen tot supplementen. In de Outlet vind je allerlei spullen met hoge kortingen die uit het assortiment gaan. Zo bestel je alles wat je nodig hebt voordelig en gemakkelijk bij Agradi.