Outlet

Pet Faces Kussens & Knuffels

 1. Pet Faces Beagle

  Pet Faces Beagle

  15,77
  0
 2. Pet Faces Rottweiler

  Pet Faces Rottweiler

  15,77
  0
 3. Pet Faces Engelse Bulldog

  Pet Faces Engelse Bulldog

  15,77
  1
 4. Pet Faces Boxer

  Pet Faces Boxer

  15,77
  0
 5. Pet Faces Blach Labrador

  Pet Faces Blach Labrador

  15,77
  0
 6. Pet Faces Ragdoll Cat

  Pet Faces Ragdoll Cat

  15,77
  0
 7. Pet Faces Persian Cat

  Pet Faces Persian Cat

  15,77
  0
 8. Pet Faces Maine Coon Cat

  Pet Faces Maine Coon Cat

  15,77
  0
 9. Pet Faces King Charles

  Pet Faces King Charles

  15,77
  1
 10. Pet Faces Exotix Cat

  Pet Faces Exotix Cat

  15,77
  0
 11. Pet Faces Duitse Herder

  Pet Faces Duitse Herder

  15,77
  0
Aantal per pagina:
20 100

Pet Faces Pillows begint met een foto van het echte dier. Met zorg bewerken ze de foto zodat de uitdrukking en eigenheid van het dier goed tot zijn recht komt wanneer het afgedrukt is op een kussen. Zo zijn de kussens realistisch schattig en grappig tegelijk. De kussens zijn afgedrukt op hoge kwaliteit, zachte stof, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor je huisdier om mee te spelen. Daarnaast zijn de kussens ook nog gemakkelijk uit de hoes te halen, waardoor ze gemakkelijk gewassen en schoon gehouden kunnen worden. Door hun compacte omvang zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je je kussen meenemen en hoef je tijdens vakantie je huisdier niet zo erg te missen te missen.

De bekendste honden- en kattenrassen zijn gerepresenteerd als Pet Faces Pillows, zoals de Zwarte Labrador, de King Charles Spaniel en de Duitse Herder. Uiteraard zijn er ook katten, zoals de Pers, Britse Korthaar en de Ragdoll. Zo is er bijna altijd wel een kussen dat lijkt op je eigen huisdier.

Naast de kussens van Pet Faces Pillows heeft Agradi nog veel meer voor de inrichting van je huis. Ook voor alle benodigdheden voor je huisdier ben je aan het goede adres. We hebben een ruim assortiment in dierenspeelgoed, manden en andere accessoires voor ieder huishouden en huisdier. Voer voor je huisdier hebben we in verschillende soorten en maten, voor vrijwel alle diersoorten.  Om je dieren gezond te houden kun je een kijkje nemen bij de Dierendrogist. In de Outlet vind je allerlei spullen in de opruiming met fikse kortingen. Zo bestel je alles wat je nodig hebt gemakkelijk en voordelig bij Agradi.