Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Pet Faces Kussens & Knuffels

Pet Faces Pillows kussens en knuffels koop je online bij Agradi. Wanneer je fan bent van een bepaald ras zou je het liefste je hele huis ermee inrichten. Naast de levende exemplaren kun je nu ook kussens en knuffels met de snoet van je favoriete dier op de bank hebben. Hoogwaardige kwaliteit kussens van en voor jouw huisdier, die produceert het merk Pet Faces Pillows. Van verschillende honden- en kattenrassen hebben ze fotorealistische kussens gemaakt die niet misstaan in het interieur van elke dierenliefhebber. Daarom vind je de kussens van Pet Faces Pillows ook bij Agradi.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Pet Faces Pillows begint met een foto van het echte dier. Met zorg bewerken ze de foto zodat de uitdrukking en eigenheid van het dier goed tot zijn recht komt wanneer het afgedrukt is op een kussen. Zo zijn de kussens realistisch schattig en grappig tegelijk. De kussens zijn afgedrukt op hoge kwaliteit, zachte stof, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor je huisdier om mee te spelen. Daarnaast zijn de kussens ook nog gemakkelijk uit de hoes te halen, waardoor ze gemakkelijk gewassen en schoon gehouden kunnen worden. Door hun compacte omvang zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je je kussen meenemen en hoef je tijdens vakantie je huisdier niet zo erg te missen te missen.

De bekendste honden- en kattenrassen zijn gerepresenteerd als Pet Faces Pillows, zoals de Zwarte Labrador, de King Charles Spaniel en de Duitse Herder. Uiteraard zijn er ook katten, zoals de Pers, Britse Korthaar en de Ragdoll. Zo is er bijna altijd wel een kussen dat lijkt op je eigen huisdier.

Naast de kussens van Pet Faces Pillows heeft Agradi nog veel meer voor de inrichting van je huis. Ook voor alle benodigdheden voor je huisdier ben je aan het goede adres. We hebben een ruim assortiment in dierenspeelgoed, manden en andere accessoires voor ieder huishouden en huisdier. Voer voor je huisdier hebben we in verschillende soorten en maten, voor vrijwel alle diersoorten.  Om je dieren gezond te houden kun je een kijkje nemen bij de Dierendrogist. In de Outlet vind je allerlei spullen in de opruiming met fikse kortingen. Zo bestel je alles wat je nodig hebt gemakkelijk en voordelig bij Agradi.