Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Pestigon Spot-On voor Honden en Katten

Pestigon Spot-On vlooiendruppels voor honden en katten koop je bij Agradi. Het bestrijden van vlooien bij honden en katten kan een hardnekkig werk zijn. Om snel en goed van de vlooien af te komen, kun je gebruik maken van het vlooienmiddel van Pestigon. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Pestigon Spot-on Kat 4 Pipetten
€ 14,60€ 13,99-4%

Pestigon Spot-on Kat 4 Pipetten

(24)
Aantal per pagina:
24

In onze Hondendrogist en Kattendrogist vind je deze vlooienbestrijding van Pestigon. Voor elke soort hond en kat is er een speciale vlooiendruppels te vinden van dit merk zodat je altijd effectief en veilig kunt behandelen tegen vlooien. Een bijkomend voordeel van de bestrijdingsmiddelen van Pestigon is dat het niet enkel tegen vlooien werkt, maar ook tegen eventuele teken. Hiermee zijn de producten van dit merk dus dubbel zo effectief voor je huisdieren.

Een verpakking met vlooiendruppels van Pestigon bestaat uit vier pipetten, zo heb je altijd genoeg pipetten liggen om je huisdier te beschermen tegen vlooien en teken. Het is zeer belangrijk om goed de bijsluiter te lezen van deze producten, zodat je je huisdier op een veilige manier kan behandelen tegen vlooien en teken. Let op dat je het bestrijdingsmiddel van Pestigon absoluut niet mag overdoseren op je huisdier. Voor katten geldt dat het middel gebruikt mag worden vanaf 8 weken en/of katten zwaarder dan 2 kilo.

De vlooiendruppels voor honden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, gebaseerd op de grootte van de hond. Wanneer je dus vlooienbestrijding van Pestigon voor je hond wil kopen, let dan goed op welk formaat je kiest. Het product is verkrijgbaar in S tot en met XL, waarbij de maten voor de gewichten van de hond staan. Voor een hond van 2 tot 10 kg kun je kiezen voor S, maar een grote hond van 40 tot 60 kg zal de XL nodig hebben. Het is handig om de hond van tevoren te wegen zodat je het goede product kan aanschaffen.

De pipetten van Pestigon dienen toegediend te worden in de nek van het huisdier tussen de schouderbladen. De vloeistof in de pipet moet in een keer leeggedrukt worden. Vervolgens moet de vloeistof langzaam intrekken in de huid, de huid hoeft niet gemasseerd te worden. De producten tegen vlooien en teken van Pestigon hebben een werkingsduur van circa 4 tot 6 weken. Binnen 48 uur na het aanbrengen van het middel dringt het al door in de bovenste lagen van de huid. Het werkt dus snel en effectief tegen vlooien en teken.

Vlooiendruppels voor katten en vlooienmiddel voor honden van Pestigon koop je dus online in de webshop van Agradi voor de scherpste prijzen. Gegarandeerd een effectieve en snelle behandeling tegen vlooien en teken bij honden en katten. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Ook hebben wij nog een Outlet pagina, waar alle producten staan die uit ons assortiment gaan.