Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Perro Hondenvoer

Perro hondenvoer koop je online bij Agradi. Elke hond of kat heeft een andere voerbehoefte. Een jonge actieve hond heeft energierijk voedsel nodig, terwijl een oudere hond juist baat heeft bij voer met veel mineralen en vitamines. Perro hondenvoer is afgestemd op de voedingsbehoeften van alle rassen en leeftijden. Onder het label Perro Gold Sensitive en Perro Premium hebben zij een lijn voer speciaal voor honden met maag- en darmproblemen. Je vind de producten van Perro dan ook bij Agradi.

Categorieën

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Perro Senior-brok 12,5kg
    € 24,99 € 18,99 -24%

    Perro Senior-brok 12,5kg

    (15)
1
Aantal per pagina:
20 100

De brokken van Perro zijn volledig uitgebalanceerd en bevatten alle voedingstoffen die je hond nodig heeft. De samenstelling van de hondenbrokken is zorgvuldig afgestemd voor de verschillende leeftijdsfasen om goed aan te sluiten bij de behoeften van alle honden. Perro heeft hondenvoer voor Pup, Adult en Senior, allemaal afgestemd op de behoeften van de verschillende levensfasen.

Perro Gold Sensitive is speciaal samengesteld voor honden met verteringsproblemen. Het voer is makkelijk te verteren door de samenstelling van ingrediënten van hoge kwaliteit met weinig gluten. Hierdoor hoeft je hond minder van de brokken te krijgen om zich vol te voelen. Ook zorgt de speciale samenstelling er voor dat de ontlasting compacter is en daarmee duidelijk verteringsproblemen voorkomt. Daar bovenop is de brok ook erg smakelijk en zorgt door het ontwerp voor meer kauwen en daardoor minder gebitsproblemen.

Naast hondenvoer heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je hond. We hebben een ruim assortiment speelgoed, mandjes, voerbakjes en meer voor honden. Voor de gezondheidszorg van je hond kun je terecht bij onze Hondendrogist. Deze heeft alles van mineralen en vitamines tot ontwormingsmiddelen. In onze Outlet vind je allerlei spullen voor je hond en jezelf met hoge kortingen in de opruiming. Zo bestel je alle spullen die je nodig hebt snel en gemakkelijk bij Agradi.