Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Pawise Honden & Katten

Pawise is een merk dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van huisdierbenodigdheden voor honden en katten. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Pawise Training Clicker 7x3,5cm
€ 2,95

Pawise Training Clicker 7x3,5cm

(40)
Sale
Pawise Flat Leashwith Loop Zwart
Vanaf€ 7,51-12%

Pawise Flat Leashwith Loop Zwart

(17)
Sale
Pawise Himalayan Salt on a Rope
€ 2,50€ 1,99-20%

Pawise Himalayan Salt on a Rope

(1)
Sale
Pawise Excercise Ball
Vanaf€ 3,99-11%

Pawise Excercise Ball

(4)
Sale
Pawise Smart Treat Ball
€ 6,75€ 5,99-11%

Pawise Smart Treat Ball

(1)
Aantal per pagina:
24

Pawise maakt een belangrijk deel uit van ons assortiment. Dit komt omdat Pawise een heel gevarieerd merk is. Wat je ook zoekt voor je hond of kat, de kans is groot dat dit merk het voor je heeft.

Enkele voorbeelden van de producten die Pawise voor honden heeft zijn hondenspeelgoed, voerbakken, maar ook artikelen zoals hondenpoepzakjes. Iedereen weet dat het vervelend is om hondenpoep tegen te komen en hondeneigenaren weten dat het belangrijk is om de juiste zakjes te hebben om de ontlasting van hun hond op te ruimen. Het is misschien het minst leuke aan het hebben van een hond, maar het hoort er nu eenmaal bij. Met Pawise heb je in ieder geval het juiste product om handen om dit vervelende klusje toch uit te kunnen voeren.

Ook voor katten zijn er van dit merk genoeg artikelen te vinden in ons assortiment. De belangrijkste bijdrage die Pawise op dit gebied levert is aan het kattenspeelgoed. Van verschillende soorten balletjes tot muizen en speeltjes met veertjes. Met het speelgoed van Pawise verveelt je kat zich geen moment!

Alle artikelen van Pawise zijn kleurrijk, mooi vormgegeven en onweerstaanbaar voor je huisdier. Als jij een artikel van dit merk in huis haalt zal je huisdier gegarandeerd plezier aan beleven en dankbaar gebruik van maken. Of anders zijn het producten die jouw leven als eigenaar een beetje makkelijker maken. Het is een feit dat er altijd wel iemand baat heeft bij de producten.

Dus ben jij op zoek naar een nieuw product voor je hond of kat? Dan zit je bij ons goed! Daarom koop je de producten van Pawise nu goedkoop bij Agradi! Bovendien hebben wij nog veel meer producten. Vele van deze producten doen mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Ben je benieuwd of dit ook op jouw artikel geldt? Kom dan snel kijken in onze webshop, want bij Agradi slaag je altijd!