Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Panacur Ontwormingsmiddel

Panacur ontwormingsmiddel koop je online bij Agradi. Honden en katten moeten om de zoveel tijd ontwormd worden met een speciale wormenkuur. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Panacur KH 250mg Hond/Kat 10 Tabletten
€ 9,75

Panacur KH 250mg Hond/Kat 10 Tabletten

(85)
Agradi's keuze
Panacur KH 500mg Hond 10 Tabletten
€ 16,25

Panacur KH 500mg Hond 10 Tabletten

(155)
Panacur Pet Paste Hond/Kat Injector 4,8g
€ 13,99

Panacur Pet Paste Hond/Kat Injector 4,8g

(51)
Aantal per pagina:
24

Panacur heeft verschillende soorten wormenkuren voor honden en katten in het assortiment in de vorm van tabletten en pasta. Het ontwormingsmiddel van Panacur is tevens geschikt voor puppy’s en kittens. Het product mag gebruikt worden voor honden en katten tot een maximaal lichaamsgewicht van 6 kilo. Panacur heeft een brede werking en draagt zelfs bij aan het herstel bij problemen als gevolg van Giardia. De werkzame stof in dit product is Fenbendazol en hierdoor wordt het afgeraden om het product te gebruiken aan het begin van een dracht.

De wormenkuren voor honden en wormenkuren voor katten van Panacur zijn verkrijgbaar in tabletvorm en in een pasta. Afhankelijk van wat het dier makkelijker inneemt kun je een keuze maken. De tabletten kunnen in zijn geheel in de bek van de hond of kat geplaatst worden, maar kunnen ook verkruimeld door het voer of water gegeven worden. De tabletten zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk de KH 250 en de KH 500. Voor de KH 250 tabletten geldt 1 tablet per 5 kilo lichaamsgewicht van de hond of kat gedurende 3 dagen. Voor de KH 500 geldt 1 tablet per 10 kilo lichaamsgewicht van de hond gedurende 3 dagen. Hiermee is de KH 500 dus niet geschikt voor katten. De wormenkuur van Panacur geef je dus gedurende 3 dagen aan de hond of kat.

De pasta PetPaste van Panacur kan direct in de bek van de hond of kat toegediend worden met behulp van de injector. Het is ook mogelijk om de pasta door het voer van het dier te mengen. Elke injector bevat 4.8 gram ontwormingspasta aangeduid met 18 streepjes. Elk streepje staat voor 50 mg fenbendazol, waardoor de volledige injector dus 900 mg fenbendazol bevat. De injector met PetPaste van Panacur is geschikt voor honden en katten tot een lichaamsgewicht van 6 kilogram. Afhankelijk van het gewicht van het dier, geef je gedurende 3 dagen een bepaalde hoeveelheid streepjes van de injector. In de bijsluiter staat aangegeven hoeveel een dier mag hebben van deze pasta.

Voor het ontwormen van honden en katten zijn de wormenkuren van Panacur dus de ideale oplossing. Voor elke soort hond of kat is er een geschikte wormenkuur te vinden in pasta- of tabletvorm. Panacur koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan.