Outlet

Zitstokken

 1. Sale
  € 46,95 € 44,60 -5%
  Premiere Zitstok Verstelbaar Zware Uitvoering Zwart
  (36)
 2. Sale
  € 10,99 € 10,44 -5%
  Shires Show Stok Brown
  (0)
 3. Sale
  € 10,99 € 10,44 -5%
  Shires Show Stok Black
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Alle zitstokken zijn in- en uitklapbaar en ligt van gewicht. Ideaal om mee te nemen naar een concours, keuring, paardenmarkt of ander sportevenement.  Het maximale belastbare gewicht van onze zitstokken bedraagt 125 kg. Daarnaast zijn sommige modellen zitstokken ook in hoogte verstelbaar, van 45,5 cm tot 70 cm. Andere hebben een vaste zithoogte van bijvoorbeeld 57 cm. Het is net wat je het prettigst vindt.

Daarnaast verschillen de zitvlakken. Zo hebben alle zitstoelen een rond zitvlak en heeft de zitstok een lederen zitting. Een aantal van de modellen paardenzitstokken bij Agradi hebben stoppers die ervoor zorgen dat de stoel niet te ver in de grond kan zakken, tevens zorgen deze voor extra stevigheid.
Naast de zithoogte  is de loophoogte uiteraard ook belangrijk. Deze verschilt eveneens per model, zo is er een loophoogte van 88,5 cm. De loophoogte bij de verstelbare zitstok is uiteraard afhankelijk van de hoogte waarop je hem instelt. Het gewicht van de zitstoelen ligt tussen de 0.83 en 0.88 kg. De zitstok is een extra zware uitvoering, maar daarnaast ook extra stevig.

Alle zitstokken voldoen aan de CE eisen en zijn veilig in gebruik. De paardenzitstokken die Agradi in haar assortiment heeft gaan lang mee en zijn van goede kwaliteit. Ideaal om even uit te rusten bij een evenement.